Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Kατερίνα Νοτοπούλου: Κοστούμι με sneakers
LIFESTYLE

Kατερίνα Νοτοπούλου: Κοστούμι με sneakers

Kατερίνα Νοτοπούλου: Ρίχνουμε μια ματιά στο στυλ της Θεσσαλονικιάς πολιτικού που έχει απασχολήσει από την ημέρα της ορκομωσίας της.

Κατερίνα Νοτοπούλου: Είχε προκαλέσει συζητήσεις γύρω από το στυλ της όταν εμφανίστηκε στην ορκομωσία της ως Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης φορώντας ένα βραχιόλι το οποίο έμοιαζε πολύ με το εμβληματικό Love Bracelet του οίκου Cartier, ένα κόσμημα το οποίο στην πιο οικονομική εκδοχή του κοστολογείται στις 4500 ευρώ, ωστόσο κυκλοφορούν πάρα πολλές αντιγραφές.

Ποτέ δεν μάθαμε αν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φορούσε εκείνη την ημέρα ένα αυθεντικό Cartier βραχιόλι ή ένα αντίγραφο, θα θυμόμαστε όμως για πάντα τα αμέτρητα σχόλια που έγιναν στο Twitter για το «βραχιόλι της αγάπης» που πιθανότατα φορούσε στο χέρι της εκείνη την τόσο σημαντική ημέρα.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Kατερίνα Νοτοπούλου: To μαύρο δερμάτινο παντελόνι που αναβάθμισε το total black look της

Την επόμενη φορά που την είδαμε να φόράει ένα κομμάτι εξαιρετικά κομψό, ήταν όταν σε μια συνεδρίαση της Βουλής βρέθηκε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας με ένα total black σύνολο το οποίο περιελάμβανε και ένα δερμάτινο παντελόνι με το συγκεκριμένο υλικό αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση λόγω της ποιότητας του υφάσματος.

Κοστούμι με sneakers, γιατί όχι

Στο σήμερα πλέον, η ψυχολόγος στο επάγγελμα Κατερίνα Νοτοπούλου, βρέθηκε στο πλευρό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά την περιοδεία του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και συνδύασε ένα καλοκαιρινό κοστούμι σε παστέλ αποχρώσεις με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, κάτι το οποίο είναι μεγάλη τάση μεν, αλλά και κάτι πολύ πρακτικό ταυτόχρονα, αφού ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χαρίζει άνεση σε σχέση με ένα ζευγάρι γόβες. Η βουλευτής Α Θεσσαλονίκης πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και έδειξε ότι λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 32 της χρόνια ξέρει να διαχειρίζεται το look της τόσο ανάλογα με την ιδιότητα όσο και ανάλογα με την ηλικία της.

Δείτε ακόμη

Μηνύσεις στα ΜΜΕ για τα ψευδή δημοσιεύματα κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου
Βρήκαμε την πιο fashionable στιγμή της ‘Ολγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή
J2us: Δείτε ποια θα είναι τα ζευγάρια προς αποχώρηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις