Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – Προβλήματα: Συμβόλαια στον αέρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – Προβλήματα: Συμβόλαια στον αέρα!

Τσάμπιονς Λιγκ - Προβλήματα: Στις 30/6 λήγουν τα συμβόλαια παικτών που καλούνται να παίξουν Final 8 στην Πορτογαλία με τις παλιές ομάδες τους τον Αύγουστο

Τσάμπιονς Λιγκ – Προβλήματα: To ότι το Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να ολοκληρωθεί με ένα Final-8 τουρνουά στη Λισσαβόνα είναι γνωστό. Απλά αναμένεται να επιβεβαιωθεί στην αυριανή σύσκεψη της ΟΥΕΦΑ. Ολα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί 15-23 Αυγούστου στην πορτογαλική πρωτεύουσα. Ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η φάση των “16”, κάτι που θα συμβεί την εβδομάδα που θα προηγηθεί του τελικού τουρνουά. Οι ομάδες, όμως, που έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά, ετοιμάζουν τα πλάνα τους για αυτή την πρωτοφανή τελική φάση. Αυτή την έκτακτη συνθήκη, με προβλήματα!

Η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να αντιμετωπίσει και ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Παρόμοιο με αυτό που έχουν αντιμετωπίσει ήδη ΠΑΟ και ΑΕΚ με δανεικούς ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Για την Παρί, είναι πιθανή η απουσία έως και επτά παικτών της! Παικτών που μένουν ελεύθεροι τέλος Ιουνίου και ειναι ειλημμένη απόφαση να μην συνεχίσουν στην ίδια ομάδα Ειδικότερα, τα συμβόλαια των Καβάνι, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζαβά, Τσούπο-Μότινγκ, Σέρχιο Ρίκο, Μενιέ, Κουασί ολοκληρώνονται και η Παρί έχει αναστατωθεί!

Τσάμπιονς Λιγκ – Προβλήματα: Αισιοδοξία για τρεις

Ακόμα δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι οι εν λόγω παίκτες θα βοηθήσουν τους Παριζιάνους στα ματς του Αυγούστου που θα κριθεί το Τσάμπιονς Λιγκ. Ως τότε όπως γίνεται αντιληπτό, είναι εξαιρετικά πιθανό -ως βέβαιο- να έχουν βρει τη νέα ομάδα τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προετοιμασία, φόβος τραυματισμού, ακόμα-ακόμα και αντικρουόμενα συμφέροντα, αφού ίσως κληθούν να αντιμετωπίσουν με τη νέα ομάδα τους, την παλιά ή τούμπαλιν! Υπάρχει αισιοδοξία πως τουλάχιστον οι Καβάνι, Τιάγκο Σίλβα που είναι και οι σημαντικότεροι στα πλάνα των Γαλλων, θα βρεθεί λύση.

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις