Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ιταλίας – Τελικός: Πρώτη κούπα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ιταλίας – Τελικός: Πρώτη κούπα!

Κύπελλο Ιταλίας - Τελικός: Αυλαία για το κύπελλο σε ματς 90’ χωρίς παράταση - Αν χρειαστεί η κούπα θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι!

Κύπελλο Ιταλίας – Τελικός: Αυλαία με θριαμβευτικό τρόπο σήμερα στην Ιταλία για το κύπελλο. Το ζευγάρι θυμίζει κόντρες παραδοσιακές και στο Ολίμπικο παρότι άδειο σίγουρα θα αναβιώσουν στιγμές του ένδοξου παρελθόντος. Γιουβέντους και Νάπολι στις 22.00 θα κονταροχτυπηθούν για την πρώτη μεγάλη κούπα της σεζόν!  Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Ντοβέρι, με βοηθούς τους Παγανέζι και Αλάσιο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90’, με βάση τον έκτακτο κανονισμό ασφάλειας για τον κορωναϊό, η κούπα θα κριθεί στα πέναλτι. Δεν προβλέπεται ημιωρη παράταση.

Η τιμωρία του Οσπίνα λόγω καρτών επαναφέρει βασικό κάτω από τα γκολπόστ για τη Νάπολι τον Μέρετ. Ο Γκτούσο έδειξε εξ αρχής εμπιστοσύνη στον Οσπίνα αφότου αντικατέστησε τον Αντσελότι. Τώρα στρέφεται στον Μέρετ όμως στη μόνη βεβαία αλλαγή σε σχέση με τη ρεβάνς 1-1 κόντρα στην Ιντερ που έστειλε τη Νάπολι στον τελικό.  Η πιθανή ενδεκάδα της Ναπολι (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπάλι, Μάριο Ρουί – Φαμπιάν Ρουίζ, Ντέμε, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Μέρτενς, Ινσίνιε. Εκτός μάχης λόγω τραυματισμών οι Λομπότκα (μέσος) και Μαλκουί (μπακ). Ο Μανωλάς επέστρεψε, αλλά θα μείνει μάλλον στον πάγκο.

Κύπελλο Ιταλίας – Τελικός: Δύο αλλαγές η Γιούβε

Η Γιούβε αναμένεται να προχωρήσει σε δύο διαφοροποιήσεις της ενδεκάδας που πέρασε το εμπόδιο της Μίλαν. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο ηγετικός χαφ Πίανιτς, ενώ δεν είναι βέβαιο αν προλάβει να φωνάξει παρών και ο Ντούγκλας Κόστα. Επιστρέφει σίγουρα ο Ράμσεϊ που έλειψε από τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Μίλαν. Η πιθανή ενδεκάδα της Γιούβε (4-3-3): Μπουφόν – Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο – Μπεντανκούρ, Πίανιτς, Ματουιντί – Ντούγκλας Κόστα, Ρονάλντο, Ντιμπάλα. Τρεις απουσίες στο ιατρικό δελτίο, ο στράικερ Ιγουαϊν και οι μπακ Κιελίνι, Ντεμιράλ.

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις