Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 106: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 15/6
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 106: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 15/6

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 106: Μια ανάσα πριν το φινάλε, οι εξελίξεις στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά είναι καταιγιστικές.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 106: Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς επεισόδιο 106 Άγριες Μέλισσες, η Ελένη χτυπημένη άσχημα από την πτώση της στον γκρεμό, έχει μια «απρόσμενη» συνάντηση. Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται πως πίσω από το σκίτσο του δολοφόνου του γιου του κρύβεται ο Κυπραίος. Η Ασημίνα ομολογεί στη Δρόσω πως την είδε με τον Ιορδάνη κι η Δρόσω της υπόσχεται πως δε θα προχωρήσει τη σχέση μαζί του.

Παράλληλα, ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και την μεταφέρουν στο χωριό. Ο Κλεομένης, προσπαθώντας να πείσει την Πηνελόπη να μείνει κοντά του, της αποκαλύπτει πως αυτός που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη είναι ο Μελέτης. Κι ενώ όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συνέλθει η Ελένη, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Κυπραίο γίνεται όλο και πιο τεταμένη. Όταν η Ελένη μένει μόνη με τη Θεοδοσία, οι μάσκες πια πέφτουν ανάμεσά τους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 106: Τι θα δούμε σήμερα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 106: Η Ελένη αρνείται να εγκαταλήψει το σπίτι της

Η απόφαση της μικρής Σταμίρη να αρραβωνιαστεί τον υφασματέμπορα προκαλεί πανικό στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Την ίδια στιγμή η ρήξη μεταξύ Δούκα και Νικηφόρου είναι οριστική, ενώ η Ανέτ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μελέτη πως είναι γιος της. Παρά τη δικαστική απόφαση η Ελένη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι και την περιουσία της, έχοντας στο πλευρό της τον Κυπραίο. Η Θεοδοσία, έκπληκτη, καταλαβαίνει πως τα χρήματα που πήρε για το διαζύγιο είναι από τον Κωνσταντή και προσπαθεί να ανακαλύψει τις πραγματικές προθέσεις του. Εν τω μεταξύ, ο Ιορδάνης, παρά τις αρνήσεις της Δρόσως, επικοινωνεί με την Ελένη προσπαθώντας να την κάνει σύμμαχο. Και εκείνη στη συνέχεια ενημερώνει την Ασημίνα για τις προθέσεις του υφασματέμπορα.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 106: Η Ανέτ ετοιμάζετια για Παρίσι

Η Ανέτ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι με τον Μελέτη, ενώ ο Κυπραίος ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός. Ετσι βρίσκει σύμμαχο για να γλιτώσει ένα πρόσωπο από το σκοτεινό παρελθόν του. Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε κρυφά μαζί μέσα στη νύχτα. Εν τω μεταξύ ο Φανούρης αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη και ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις. Πηνελόπη και Μελέτης δεν καταφέρνουν να αποδράσουν, πέφτουν στα χέρια του Δούκα και της Ανέτ και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Ο Δούκας διώχνει τον επιστάτη από το σπίτι και το χωριό και έτσι η Ανέτ, για να εμποδίσει τα χειρότερα, αναγκάζεται να πει την αλήθεια για το παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 106: Η απόφαση της Δρόσως για την πρόταση γάμου του Ιορδάνη

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μετά την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, όμως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Η δημοσίευση της νέας μελέτης για την απαλλοτρίωση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Ο Μελέτης καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες. Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια της. Ομως η Μυρσίνη δεν είναι διατιθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στις «Αγριες μέλισσες».

Δείτε ακόμη

Ένα βήμα πριν το “χρυσό” διαζύγιο Τζορτζ Κλούνει – Αμάλ Αλαμουντίν
“Ως πατέρας, λέω ότι δεν αρκεί το ευχαριστώ” – Η έκπληξη του ντράμερ των Metallica σε νοσοκόμα
Ο Καζάκος απειλεί με μηνύσεις όσους αμαυρώνουν τη μνήμη της Τζένης Καρέζη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις