Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένη Καρέζη – αλκοόλ: Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Καζάκου για τα δημοσιεύματα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένη Καρέζη – αλκοόλ: Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Καζάκου για τα δημοσιεύματα

Τζένη Καρέζη - αλκοόλ: Ο γιος της αείμνηστης Τζένης Καρέζη προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά.

Τζένη Καρέζη – αλκοόλ: Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκoς με αφορμή μια ανάρτηση που έγινε στο διαδίκτυο για την μητέρα του, Τζένη Καρέζη και ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά προς τη δικαίωση του ονόματος της αν δεν κατεβουν τα δημοσιεύματα. “Είναι πολύ άσχημο. Το βρίσκω και λίγο χυδαίο. Μπορώ να σας πω ότι αυτά δεν στέκουν. Απλά. Ζητάω να κατέβουν αμέσως αυτά. Ελπίζω να γίνει αυτό. Άμα δεν γίνει θα συνεχίσουμε με άλλους τρόπους νομικούς. Ζητάω να κατέβουν αμέσως αυτά, αν δεν κατέβουν θα συνεχίσουμε με άλλους τρόπους. θα κινηθούμε νομικά.

“Τόσα χρόνια μετά να βγεις και να πεις αυτό το πράγμα… Ο μόνος λόγος που μπορείς να το κάνεις, είναι για να πάρεις κλικ! Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Στον βωμό του κλικ γίνονται διάφορα”. “Νομίζω πως δεν έχει γραφτεί ποτέ κάτι κακό για την Τζένη Καρέζη. Ανακρίβειες έχουν γραφτεί στο παρελθόν και άλλες, αλλά αυτό είναι τώρα λίγο ενοχλητικό”. Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως δεν έχει προλάβει να ενημερώσει ακόμα τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Να σημειώσουμε ότι μετά το ξέσπασμα το δημοσίευμα έχει διορθωθεί και έχει αφαιρεθεί η αναφορά που ενόχλησε την οικογένεια της Καρέζη:

View this post on Instagram

Εχουν γραφτει τις 2 τελευταιες μερες διαφορα για την μητερα μου, οτι ηταν αλκοολικη και διαφορες αλλες σαχλαμαρες.Εστειλα σε αυτον που τα εγραψε το ακολουθο μυνημα : Κυριε #^$#&&**$,Αν δεν εχετε στα χερια σας αποδειξεις οτι η μητερα μου ηταν αλκοολικη,σας παρακαλω να κατεβασετε ΑΜΕΣΑ την αναρτηση σας στο facebook και να ζητησετε δημοσια συγγνωμη ,διορθωνοντας τις ανακριβειες που δημοσιεύσατε . Αμαυρωνετε την εικονα καποιου που δεν γινεται να σας απαντησει γιατι ειναι νεκρος.Μπορω ομως εγω. Αν μεχρι αυριο το απογευμα δεν εχετε ανακαλεσει και δεν εχετε ζητησει δημοσια συγγνωμη,να ειστε σιγουρος οτι θα χρησημοποιησω καθε νομικο μεσο για την δικαιωση της μνημης της μητερας μου,Τζενης Καρεζη. Κωνσταντινος Καζακος Σα δε ντρεπομαστε λεω εγω… Ουτε στον ταφο δεν βρισκεις ησυχια…

A post shared by Konstantinos kazakos (@konstantinos.kazakos) on

Δείτε ακόμη

Ο Άρης Λουπάσης μας ταξιδεύει στο ’60 – Η σπάνια φωτογραφία της Τζένης Καρέζη
Νέος χωρισμός “βόμβα” στην ελληνική showbiz – Μετά από 10 χρόνια γάμου
Πώς “έφυγε” η Τζένη: Η συγκινητική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Καζάκου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις