Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Σε ένα λεπτό τελείωσαν όλα στο Φάληρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Σε ένα λεπτό τελείωσαν όλα στο Φάληρο

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Λιγότερο από ένα λεπτό χρειάστηκε για να «καθαρίσει» τον Άρη ο Ολυμπιακός, που πήρε τη νίκη με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Λιγότερο από ένα λεπτό χρειάστηκε για να «καθαρίσει» τον Άρη ο Ολυμπιακός, που πήρε τη νίκη με 3-1. Αποτέλεσμα που τον διατήρησε για 38ο ματς αήττητο στο πρωτάθλημα και τον έφερε ακόμη πιο κοντά στο 45ο πρωτάθλημά του! Οι ερυθρόλευκοι για 25 λεπτά τα βρήκαν σκούρα, αλλά μόλις πήραν μπρος τελείωσαν αμέσως το ματς. Απ’ την άλλη ο Άρης, στην πρόβα τζενεράλε για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, έδειξε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ανασταλτικά. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Καμαρά που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού, ενώ ο Μασούρας σήμανε τη… λήξη. Μοναδική αντίδραση των Θεσσαλονικέων το γκολ του Ιντέγε, με τον Ολυμπιακό να κάνει συντήρηση, αλλά έχασε και πέναλτι στο φινάλε!

Στο 27’ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Δεληζήση. Ο Καμαρά έκλεψε, η μπάλα έφτασε στον Βαλμπουενά, εκείνος τη γύρισε και ο Καμαρά με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ! Ένα λεπτό αργότερα οι Πειραιώτες σφράγισαν τη νίκη. Μετά από πίεση ψηλά και κλέψιμο του Μασούρα, ο Ελ Αραμπί έβγαλε την πάσα στον Καμαρά, που έκανε το 2-0. Στο 38’ το παιχνίδι «καθάρισε» οριστικά. Ο Καμαρά έβγαλε τη σέντρα και ο Μασούρας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι για το 3-0 με προβολή. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει, αλλά ο Κουέστα σε δύο περιπτώσεις ως το 50’ είπε «όχι» στους ερυθρόλευκους.

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Πήρε μπρος μετά το 50’ ο Άρης

Μετά το 50’ ο Ολυμπιακός χαλάρωσε και ο Άρης πήρε μέτρα στο γήπεδο. Ο Σα μπλόκαρε το απευθείας φάουλ του Γκάμα, ενώ στο 58’ ο Λάρσον είχε δοκάρι. Τελικώς οι Θεσσαλονικείς μείωσαν στο 64’ με κοντινή προβολή του Ιντέγε, μετά από σέντρα του Μαντσίνι και κόντρες στην περιοχή. Το γκολ έκανε τον Ολυμπιακό να κρατήσει μπάλα και να… κοιμίσει πάλι τον Άρη. Μάλιστα, οι Πειραιώτες είχαν και χαμένο πέναλτι (απέκρουσε ο Κουέστα) με τον Φορτούνη, με τον διαιτητή VAR να το καταλογίζει. Το 3-1 έμεινε ως το φινάλε, αφού στο 94’ ο Μπα έσωσε πριν ο Ιντέγε σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 27’, 28’ Καμαρά, 38’ Μασούρας-64’ Ιντέγε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 72′ Σισέ – 54′ Βέλεθ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανούχος (Αργολίδας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημητριάδης (Καστοριάς).

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (52΄Καφού), Καμαρά, Βαλμπουενά (52′ Φορτούνης), Αραμπί (53′ Χασάν), Μασούρας (76′ Λοβέρα).

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης (45’+2′ λ. τρ. Δεληζήσης), Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Λάρσον (77′ Μπα), Γκάμα (76′ Τόνσο), Φετφατζίδης (46′ Μαντσίνι), Ιντέγε.

Δείτε ακόμη

Αλμπάνης: «Να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Ισοπαλία «βάλσαμο» για Λεβερκούζεν, 1-1 με Σάλκε
Η ΑΕΚ σε θέση… Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις