Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: «Βγάλαμε την ποιότητά μας»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: «Βγάλαμε την ποιότητά μας»

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Στην ποιότητα που έχει η ΑΕΚ και την έβγαλε απέναντι στον ΟΦΗ, στάθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης μετά τον αγώνα.

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Στην ποιότητα που έχει η ΑΕΚ και την έβγαλε απέναντι στον ΟΦΗ, στάθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης μετά τον αγώνα. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης τόνισε ότι όλοι είναι χαρούμενοι στην ομάδα. Στάθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση ανέκοψε αρχικά τον ρυθμό του ΟΦΗ και δεν επέτρεψε να την απειλήσει. Επίσης, αναφέρθηκε στον στόχο που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που για να επιτευχθεί θα πρέπει να έχει συνέχεια η ΑΕΚ. «Καταφέραμε και το ανακόψαμε, αυτός ήταν και ο αρχικός μας σκοπός, στη συνέχεια βγάλαμε και την ποιότητά μας κι όλα πήγαν κατ’ ευχή», τόνισε αρχικά ο Αλμπάνης.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Ήταν πολύ σημαντική για την δεύτερη θέση, θέλουμε την έξοδο στο Τσάμπονς Λιγκ. Δεν αφήσαμε τον ΟΦΗ να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες αξιοποιήσαμε τις δύο από αυτές, το θετικό είναι ό,τι ήρθε το καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε», πρόσθεσε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ και κατέληξε: Για το αν πιστεύει πως η ΑΕΚ θα πάρει την δεύτερη θέση: «Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο και στη ζωή είναι να υπάρχει διάρκεια. Θέλουμε να εδραιωθούμε στην δεύτερη θέση και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Βέρντε: «Όπως πριν τη διακοπή»

Από την πλευρά του ο Ντανιέλε Βέρντε στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας, που θύμισε εικόνα προ κορονοϊού. Επίσης, σημείωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ακολούθησαν πιστά τις εντολές του προπονητή τους. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις σκόραρα θυμήθηκα ότι είχα σκοράρει και στο προηγούμενο ματς. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και ότι περάσαμε δεύτεροι και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε στον σωστό δρόμο», τόνισε για την έφεση που έχει απέναντι στον ΟΦΗ και πρόσθεσε: «Σήμερα ήταν μια ΑΕΚ όπως πριν τη διακοπή. Κάναμε αυτό που ζητάει ο προπονητής, να πιέζουμε και να τρέχουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τη σημασία της νίκης επί του ΟΦΗ, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Δεν μπορώ ότι χάσαμε δύο βαθμούς στο προηγούμενο ματς γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο». Τέλος, για το περιστατικό με τον Βράνιες ισχυρίστηκε: «Είναι φίλος μου, δεν τρέχει τίποτα».

Δείτε ακόμη

Καρέρα: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»
Ισοπαλία «βάλσαμο» για Λεβερκούζεν, 1-1 με Σάλκε
Η ΑΕΚ σε θέση… Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις