Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με Βιγιαφάνιες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με Βιγιαφάνιες

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες!

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες! Το σίριαλ που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες έχει ακόμη πολλά επεισόδια, αλλά οι πράσινοι κινούνται προς την ολοκλήρωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το τριφύλλι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αργεντινό! Τι απομένει για να ντυθεί στα πράσινα ο παίκτης; Το να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Μονάρκας, στην οποία και ανήκει. Ο μεξικάνικος σύλλογος δαπάνησε 1,6 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Βιγιαφάνιες από την Αλάνιασπορ. Έτσι, θα αξιώσει κάποιο ποσό για να τον παραχωρήσει, κάτι που θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες.

Από τη Μονάρκας είχαν διαμηνύσει στον Αργεντινό ότι δεν υπολογίζεται και του έδωσε άδεια να συζητήσει με ομάδες. Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη του επιλογή. Μάλιστα, ήταν τέτοια η επιθυμία του να γυρίσει που λέγεται ότι έχει συμφωνήσει με αρκετά λιγότερα χρήματα. Στη Μονάρκας έπαιρνε 800.000 ευρώ ετησίως, αλλά τώρα φέρεται να έχει ψαλιδίσει αρκετά τις απαιτήσεις του. Πάντως το ότι Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες έχουν συμφωνήσει προφορικά δεν «κατοχυρώνει» την επιστροφή του στο τριφύλλι. Η Μονάρκας δεν επιθυμεί να χάσει τον παίκτη χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Από την πλευρά του ο Αργεντινός είναι διατεθειμένος να πιέσει για να αφεθεί ελεύθερος και οι εξελίξεις προσδιορίζονται για τις αρχές Ιουλίου.

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Τα τυπικά για Πούγγουρα

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας, εκτός πιθανού απροόπτου. Ο Τσάβι Ρόκα είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του παίκτη, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη. Οι τρεις άνδρες τα βρήκαν σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας του 24χρονου στόπερ, ως το 2023. Έτσι, ο Πούγγουρας, που φέτος ήταν βασικός στο κέντρο της άμυνας, θα υπογράψει σύντομα για δύο επιπλέον χρόνια στο τριφύλλι. Φέτος ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει 24 συμμετοχές, ενώ δεν έχει παίξει καθόλου στα πλέι οφ λόγω τραυματισμού.

Δείτε ακόμη

Ζήτησε κόσμο με ΑΕΚ ο Άρης!
Εκτός Μπάσκετ Λιγκ ο Ήφαιστος Λήμνου
Ετοιμος να πυροδοτήσει βόμβα με CR7 ο Αμπράμοβιτς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις