Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Άρης: Θέλει οπαδούς στο Κύπελλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Θέλει οπαδούς στο Κύπελλο

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Τον κόσμο του θέλει στο πλευρό του ο Άρης για τον επαναληπτικό κυπέλλου με ΑΕΚ και το ζήτησε απευθείας από τον Λευτέρη Αυγενάκη!

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Τον κόσμο του θέλει στο πλευρό του ο Άρης εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Για τον λόγο αυτό οι κίτρινοι απέστειλαν σχετικό αίτημα απευθείας στον Λευτέρη Αυγενάκη! Με επιστολή τους στον Υφυπουργό Αθλητισμού οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν να επιτραπεί η παρουσία κόσμου στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από τον Άρη αναφέρουν για ποσοστό 30% επί της πληρότητας, δηλαδή να βρεθούν στο γήπεδο 7.500 άτομα! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή: «Δεν γίνεται να περάσει το Κύπελλο και μετά να βάλετε κόσμο». Οι κίτρινοι σημειώνουν ότι η χώρα είναι ασφαλής και η αγορά πλέον δουλεύει κανονικά. Οπότε υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψουν και οι φίλαθλοι στα γήπεδα, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κάτι τέτοιο πάντως, φαντάζει δύσκολο. Όπως έχει «χλωμιάσει» γενικότερα και η παρουσία κόσμου στα πλέι οφ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Υφυπουργείο και η Λίγκα προσανατολίζονται στο να μην προχωρήσουν τελικά στο άνοιγμα των εξεδρών. Από τη στιγμή που υπάρχουν νέα κρούσματα και φτάσαμε ακόμη και σε αναβολή αγώνα, δύσκολα θα παρθεί τέτοιο ρίσκο. Άλλωστε, υπάρχει και η πλευρά αυτών που υποστηρίζουν πως θα ήταν άδικο να γίνουν ματς με κόσμο στη συνέχεια. Αφού ήδη έχουν διεξαχθεί τα ματς των πρώτων αγωνιστικών χωρίς φιλάθλους, τότε θα πρέπει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί έτσι.

Σούπερ Λιγκ-Άρης: «Δεν υπάρχει χρόνος για αρνητισμό»

Υπερβολική χαρακτήρισε την αντίδραση πολλών φίλων της ομάδας, μετά τη ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό, ο Άγγελος Χαριστέας. Μέσω Instagram ο τεχνικός διευθυντής των κίτρινων συνέστησε… ψυχραιμία, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για αρνητισμό. Στο μήνυμά του ο Άγγελος Χαριστέας αναφέρει: «Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτέ από ένα παιχνίδι αλλά από την συνολική εικόνα που έχουν σε όλη τη χρονιά. Όπως επίσης και από την επίτευξη στόχων. Όταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser, αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winner. Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική, απ’ όλους. Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους. Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και παραμένει στην κούρσα του κυπέλλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό. Έχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα. Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας. VAMOS».

https://www.instagram.com/p/CBbtebaAu4A/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Κρίσιμα ματς για τις ευρωπαϊκές θέσεις σε Βαλένθια και Σεβίλλη
Ετοιμος να πυροδοτήσει βόμβα με CR7 ο Αμπράμοβιτς
Μόνο για τρίποντο επί της ουσιαστικά αδιάφορης ΑΕΛ ο Παναιτωλικός
Για τη φανέλα η Τρίπολη, για την ύπαρξή τους οι Νεοσμυρνιώτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις