Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μεταγραφές – Ρονάλντο: Σκάει βόμβα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφές – Ρονάλντο: Σκάει βόμβα!

Μεταγραφές - Ρονάλντο: Ο μάνατζερ Μέντες, έψησε τον Ρώσο κροίσο να κάνει πρόταση 120 εκατ. ευρώ στη Γιούβε για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

ΜεταγραφέςΡονάλντο: Το μεγάλο μεταγραφικό κόλπο της δεκαετίας θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας η Τσέλσι. Αν φυσικά επιβεβαιωθεί δημοσίευμα από την Αγγλία και την Ιταλία. Σύμφωνα με τους Αγγλους και Ιταλούς συναδέλφους, η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στη Γιούβε για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο! Το συμβόλαιο του Πορτογάλου διεθνούς άσου στο Τορίνο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Παρα ταύτα, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες και σχετικά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν νωρίτερα.

Η πίεση προέρχεται όπως όλα δείχνουν από τον μάνατζερ του σούπερ σταρ της Γιούβε, του Ζόρζε Μέντες. Ο έμπειρος ατζέντης είναι βέβαιος πως μπορεί να του εξασφαλίσει άλλο ένα καλό, τελευταίο συμβόλαιο. Και μάλιστα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, που θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τέτοιες ομάδες δεν υπάρχουν πολλές και αν κανείς πιστέψει το ρεπορτάζ του Κάλτσιο Μερκάτο, ο διάσημος ατζέντης ήρθε σε επαφή με την Τσέλσι. Φέρεται, μάλιστα, να έχει ήδη πείσει τους ανθρώπους της να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του! 

Ρονάλντο και Μέντες

Μεταγραφές – Ρονάλντο: Βγάζει και κέρδος η Γιούβε

Ολα είναι θέμα λίγων εβδομάδων, αφού είναι ξεκάθαρο πως η κίνηση θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος σε Αγγλία και Ιταλία. Οι Λονδρέζοι αναμένεται να κάνουν προσφορά στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ.  Αυτό το νούμερο θα βγάλει και με κέρδος τη βέκια σινιόρα. Θυμίζουμε η Γιούβε είχε αγοράσει τον Πορτογάλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης για 112 εκατομμύρια ευρώ! 

 

Δείτε ακόμη:

Γκέλα για Σοσιεδάδ, 1-1 με Οσασούνα
Ένινγκ: «Μας στοίχισαν δύο λάθη»
Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν όπως στην Τούμπα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις