Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Θέλει κόσμο στο γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Θέλει κόσμο στο γήπεδο

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Τη διεξαγωγή του υπολοίπου της σεζόν με κόσμο στις εξέδρες ζήτησε και ο Ολυμπιακός, ακολουθώντας το… μονοπάτι του Άρη.

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Τη διεξαγωγή του υπολοίπου της σεζόν με κόσμο στις εξέδρες ζήτησε και ο Ολυμπιακός, ακολουθώντας το… μονοπάτι του Άρη. Οι ερυθρόλευκοι με επιστολή τους στον Λευτέρη Αυγενάκη αιτούνται να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Μάλιστα, επισημαίνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα να εξαιρεθεί η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Επειδή και το ματς της Τούμπας για τα πλέι οφ έγινε χωρίς κόσμο, έτσι ώστε να υπάρχει ισονομία. Ουσιαστικά οι Πειραιώτες θέλουν τους οπαδούς τους στα υπόλοιπα ματς της φετινής περιόδου, από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχει «καραντίνα».

Παράλληλα, από τον Ολυμπιακό σημειώνουν πως θα δεχτούν όποιο ποσοστό αποφασίσουν οι υγειονομικές αρχές. Ουσιαστικά στον Πειραιά ποντάρουν στο γεγονός ότι τα πλέι οφ συνεχίζονται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Από τη στιγμή που δεν έχει σημειωθεί κάποιο κρούσμα κορονοϊού ως τώρα, θεωρούν ότι μπορεί να υπάρξει κόσμος στις εξέδρες. Φυσικά, πάντα με όλα τα υγειονομικά μέτρα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και αμαυρωθεί η ως τώρα άψογη εικόνα της χώρας μας. Και βάζουν στο τραπέζι το ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ. Προκειμένου να τηρηθεί η ισονομία δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν το ματς αυτό κεκλεισμένων των θυρών.

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Ολυμπιακός για Σούμπασιτς

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ντάνιελ Σούμπασιτς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα, ο Σούμπασιτς έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους. Επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του στη Μονακό και θα αποχωρήσει στο τέλος Ιουνίου. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρεται για τον Κροάτη τερματοφύλακα. Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι και η Αλ Νασρ εξετάζει την περίπτωσή του. Μάλιστα, η πρόταση των Αράβων είναι πολύ ελκυστική και δύσκολα θα την αρνηθεί ο παίκτης.

Δείτε ακόμη

Προς επανέναρξη η SL2!
Προφορική συμφωνία ΠΑΟ-Βιγιαφάνιες!
Ζήτησε κόσμο με ΑΕΚ ο Άρης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις