Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2-συνεδρίαση: Θα γίνουν μόνο πλέι οφ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2-συνεδρίαση: Θα γίνουν μόνο πλέι οφ!

Σούπερ Λιγκ 2-συνεδρίαση: Θετικές ειδήσεις προέκυψαν από τη σημερινή νέα τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ 2, αφού όλα δείχνουν πως θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα!

Σούπερ Λιγκ 2-συνεδρίαση: Θετικές ειδήσεις προέκυψαν από τη σημερινή νέα τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ 2. Παρότι η διαδικασία διεκόπη και δημιουργήθηκε αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα! Συγκεκριμένα, οι εμπλεκόμενες πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει στη διεξαγωγή μόνο των πλέι οφ και αυτά σε έναν γύρο. Όλα δείχνουν πως η επανεκκίνηση θα γίνει στις 29 Ιουνίου, αν και υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις. Με την επανέναρξη θα πραγματοποιηθούν οι δύο αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν μόνο τα πλέι οφ, αφού υπάρχει συμφωνία να μην γίνουν τα πλέι άουτ. Άλλωστε, είναι δεδομένες οι ομάδες που θα πάρουν τις δύο τελευταίες θέσεις εδώ και καιρό (Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα). Ταυτόχρονα δεν υπάρχει θέληση από τις ομάδες να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία.

Σε ό,τι αφορά στα πλέι οφ, όλα δείχνουν πως δεν θα γίνουν σε δύο γύρους. Αντίθετα, θα πάμε σε μονές αναμετρήσεις. Στο σύνολο θα γίνουν πέντε ματς αντί για 10, κάτι σαν τα πλέι-άουτ της Super League 1! Η ΕΡΤ αναμένεται να δώσει χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά προφανώς λιγότερα. Θα είναι για τις πέντε από τις έξι ομάδες που θα συμμετάσχουν, αφού ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, εμφανίστηκε θετικός στην επανέναρξη και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κάτι που που εξέφρασε και στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2. Μάλιστα, όπως λέγεται στον Απόλλωνα Σμύρνης δόθηκε εντολή για άμεση επανέναρξη προπονήσεων!

Σούπερ Λιγκ 2-συνεδρίαση: Δυνατότητα και για εμβόλιμες

Από τη στιγμή που η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι στις 2 Αυγούστου θα έχουμε… τρέξιμο! Ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία αφού στη σημερινή τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και να διεξαχθούν εμβόλιμες αγωνιστικές. Από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 2 Αυγούστου θα πρέπει να διεξαχθούν συνολικά εννέα παιχνίδια. Δύο ματς για την κανονική διάρκεια, πέντε για τα πλέι οφ και δύο μπαράζ. Επομένως θα οδηγηθούμε υποχρεωτικά σε εμβόλιμες αγωνιστικές. Άλλωστε, η επικύρωση της βαθμολογίας και η κλήρωση για τα μπαράζ μπορεί να γίνει εντός τριημέρου. Οπότε μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Δείτε ακόμη

Προφορική συμφωνία ΠΑΟ-Βιγιαφάνιες!
Ζήτησε κόσμο με ΑΕΚ ο Άρης!
Κρίσιμα ματς για τις ευρωπαϊκές θέσεις σε Βαλένθια και Σεβίλλη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις