Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – αγωνιστικό: Πάρτυ στη Μαγιόρκα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – αγωνιστικό: Πάρτυ στη Μαγιόρκα!

Ισπανία - αγωνιστικό: Ηττες όλων των ουραγών, πλην της κερδισμένης Εσπανιόλ, μοναδική νικήτρια και πλησιάζει τις θέσεις σωτηρίας!

Ισπανίααγωνιστικό: Διά περιπάτου πέρασε η Μπάρτσα από τη Μαγιόρκα 0-4. Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο αύξησε τη διαφορά της από τη Ρεάλ στους 5 βαθμούς. Με ματς παραπάνω φυσικά, αφου η Ρεάλ παίζει Κυριακή. Τα τέρματα της Μπάρτσα οι Βιδάλ 2’, Μπρέθγουεϊτ 37΄, Αλμπα 79’ και Μέσι 93’. Η δε Μαγιόρκα δεν έχασε έδαφος αφού όλες οι ομάδες της ουράς -με εξαίρεση την Εσπανιόλ- ηττήθηκαν!

Η Εσπανιόλ υποδέχτηκε την Αλαβές και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 19’. Κέρδισε 2-0 και εκμεταλλεύτηκε τα αποτελέσματα των προπορευόμενων για να μειώσει από τις θέσεις παραμονής. Πλέον ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία αν και παραμένει ουραγός. Η δε Αλαβές, παραμένει ασφαλής στο +7 από τις περιπέτειες της ουράς. Η Θέλτα, αντίθετα, κινδυνεύει άμεσα, αφού είναι μόλος στον πόντο από την επικίνδυνη ζώνη μετά την ήττα της 0-1 από τη Βιγιαρεάλ (Μανού Τριγκέρος 90’). Μία Βιγιαρεάλ που πιέζει για είσοδο στην 6άδα ή έστω την 7η θέση που ίσως υπό προϋποθέσεις δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

O Γου Λέι της Εσπανιόλ σκοράρει και γίνεται ο πρώτος που ανάρρωσε από covid-19 και σκοράρει σε επίσημο ματς!

Ισπανία – αγωνιστικό: Μαξιλάρι +7 η Βαγιαδολίδ

Η Βαγιαδολίδ, τέλος, πέρασε με διπλό 1-2 από τη Λεγανιές (Ροντρίγκεζ 84’ – Ουνάλ 2’, Αλκάαθ 54’) και αποσπάστηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας την αντίπαλό της προτελευταία και αγκαλιά με τον υποβιβασμό!

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Γου Λέι της Εσπανιόλ -πέτυχε το 2-0 με την Αλαβές- έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει αναρρώσει από covid-19 και σκοράρει σε επίσημο ματς!

Δείτε ακόμη:

Ο Βόλος στον… αφρό, 1-0 την Ξάνθη!

Εκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!

“Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, όχι τις συκοφαντίες Γιαννακόπουλου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις