Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Το ενδιαφέρον στον Βόλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Το ενδιαφέρον στον Βόλο

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τα πλέι άουτ, με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στην πρώτη χρονικά.

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τα πλέι άουτ, με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στην πρώτη χρονικά. Ο Βόλος θα υποδεχτεί την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό, στις 19:15 με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για τη νίκη. Η Ξάνθη απέχει μόλις τέσσερις πόντους από τον τελευταίο Πανιώνιο και η κατάσταση για τους Ακρίτες έχει αρχίσει να… ζορίζει. Απ’ την άλλη ο Βόλος είναι προς το παρόν άνετος, αλλά σίγουρα θα επιδιώξει να τελειώσει άμεσα την υπόθεση παραμονή. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Καρατζίκα και Ζήρδα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μαλούτας και στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς.

Από πλευράς Βόλου από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσουν οι Γέντρισεκ, Μουνίθ και Δημόπουλος, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Κανταμούρο. Την αποστολή των Θεσσαλών αποτελούν οι: Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μήτογλου, Οικονόμου, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Φερράρι, Ζοάο, Μαξ, Κορέλας, Λύρατζης, Μελίσσας, Κάσες. Στην Ξάνθη ο Νίκος Καραγεωργίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Την αποστολή αποτελούν οι: Άμπαντ, Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Λισγάρας, Θυμιάνης, Κασάδο, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Τερκί, Στάρτζεον, Μουλέν, Κάστρο και Φοσέ.

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Πρεμιέρα για Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος κάνει πρεμιέρα στο αποψινό (19:30) ματς απέναντι στη Λαμία, αφού αναβλήθηκε το ματς του με την Ξάνθη. Στόχος για τους Περιστεριώτες και τους φιλοξενούμενους είναι η 7η θέση, καθαρά για λόγους γοήτρου. Ο Ατρόμητος πάει στο ματς αυτό χωρίς προβλήματα. Την αποστολή αποτελούν οι: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Νταβιώτης. Απ’ την άλλη οι Λαμιώτες πάνε στο Περιστέρι χωρίς τους τραυματίες Τιρόνε, Αραβίδη και Ασίγκμπα. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κάχριμαν, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί και Βιγιάλμπα.

Δείτε ακόμη

Η μάχη της 2ης θέσης σε πρώτο πλάνο
Εκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!
“Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, όχι τις συκοφαντίες Γιαννακόπουλου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις