Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Το ενδιαφέρον στον Βόλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Το ενδιαφέρον στον Βόλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τα πλέι άουτ, με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στην πρώτη χρονικά.

13.06.2020 | 16:11

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τα πλέι άουτ, με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στην πρώτη χρονικά. Ο Βόλος θα υποδεχτεί την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό, στις 19:15 με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για τη νίκη. Η Ξάνθη απέχει μόλις τέσσερις πόντους από τον τελευταίο Πανιώνιο και η κατάσταση για τους Ακρίτες έχει αρχίσει να… ζορίζει. Απ’ την άλλη ο Βόλος είναι προς το παρόν άνετος, αλλά σίγουρα θα επιδιώξει να τελειώσει άμεσα την υπόθεση παραμονή. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Καρατζίκα και Ζήρδα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μαλούτας και στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς.

Από πλευράς Βόλου από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσουν οι Γέντρισεκ, Μουνίθ και Δημόπουλος, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Κανταμούρο. Την αποστολή των Θεσσαλών αποτελούν οι: Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μήτογλου, Οικονόμου, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Φερράρι, Ζοάο, Μαξ, Κορέλας, Λύρατζης, Μελίσσας, Κάσες. Στην Ξάνθη ο Νίκος Καραγεωργίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Την αποστολή αποτελούν οι: Άμπαντ, Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Λισγάρας, Θυμιάνης, Κασάδο, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Τερκί, Στάρτζεον, Μουλέν, Κάστρο και Φοσέ.

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Πρεμιέρα για Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος κάνει πρεμιέρα στο αποψινό (19:30) ματς απέναντι στη Λαμία, αφού αναβλήθηκε το ματς του με την Ξάνθη. Στόχος για τους Περιστεριώτες και τους φιλοξενούμενους είναι η 7η θέση, καθαρά για λόγους γοήτρου. Ο Ατρόμητος πάει στο ματς αυτό χωρίς προβλήματα. Την αποστολή αποτελούν οι: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Νταβιώτης. Απ’ την άλλη οι Λαμιώτες πάνε στο Περιστέρι χωρίς τους τραυματίες Τιρόνε, Αραβίδη και Ασίγκμπα. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κάχριμαν, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί και Βιγιάλμπα.

Δείτε ακόμη

Η μάχη της 2ης θέσης σε πρώτο πλάνο
Εκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!
“Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, όχι τις συκοφαντίες Γιαννακόπουλου”
Exit mobile version