Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μαντλίν παιδόφιλος: Η φωτογραφία της NASA που καίει τον Γερμανό
ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν παιδόφιλος: Η φωτογραφία της NASA που καίει τον Γερμανό

Μαντλίν παιδόφιλος: Ο 43χρονος ζητούσε χρήματα από ηλικιωμένες για συντροφιά.

Μαντλίν παιδόφιλος: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση εξαφάνισης της 3χρονης Μαντλίν, το 2007, από το τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας Πράια Ντα Λουζ. Ως βασικός ύποπτος της υπόθεσης θεωρείται ο 43χρονος Γερμανός, σεσημασμένος παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος και εκτίει ποινή φυλάκισης, ενώ αρνείται να μιλήσει για την υπόθεση της 3χρονης. Η γερμανική αστυνομία χαρακτήρισε “ύποπτο για ανθρωποκτονία” τον άνδρα αυτόν και πρόσθεσε ότι πιθανόν να είναι ο δολοφόνος της μικρής. Ο 43χρονος Μπρίκνερ έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλα σεξουαλικά εγκλήματα, περιλαμβανομένης της παιδικής κακοποίησης και του βιασμού παιδιών. Ο Γερμανός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φυλακή του Κιέλου, στη βόρεια Γερμανία, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών.

Μία φωτογραφία από τη NASA, σύμφωνα με την Bild, φέρεται να ενισχύει το σενάριο ότι ο δολοφόνος της Μαντλίν είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Μπρίνκερ. Ο Ισπανός ιατροδικαστής εντόπισε μία δορυφορική εικόνα της NASA τον Ιούνιο του 2007, που δείχνει την οροφή ενός βαν, το οποίο έχει τις ίδιες διαστάσεις του οχήματος που οδηγούσε o Μπρίκνερ. Το συγκεκριμένο όχημα βρισκόταν κοντά στο ξενοδοχείο, που διέμενε η μικρή με τους γονείς της, ενώ ο ιατροδικαστής υποστηρίζει πως είχε στείλει αυτές τις πληροφορίες στους Βρετανούς ανακριτές και τις γερμανικές αρχές.

Ο 43χρονος ζητούσε χρήματα από ηλικιωμένες για συντροφιά

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο Γερμανός φερόμενος ως δράστης, στο παρελθόν πλησίαζε ηλικιωμένες γυναίκες, προκειμένου να κάνει σεξ μαζί τους και να τους αποσπάσει χρήματα. Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του που μίλησε στην εφημερίδα, “είχε ένα θέμα με τις ηλικιωμένες. Ισως αυτός είναι και ο λόγος που δεν πίστευαν πως σχετίζεται με την υπόθεση της Μαντλίν. Είχε σχέση για τρία χρόνια με μία γυναίκα που είναι τώρα 60 ετών. Τώρα που έμαθε τι άνθρωπος ήταν, έχει πάθει νευρικό κλονισμό. Την χτυπούσε και φαίνεται πως έκανε το ίδιο και σε άλλη γυναίκα από την Βρετανία”.

Δείτε ακόμη

Υπόθεση φρίκης: Δηλητηρίαζε αστέγους και βιντεοσκοπούσε τον πόνο τους
Η απίστευτη ανάρτηση Τραμπ για τα όπλα – Με αφορμή τα κονδύλια για την Αστυνομία
Βίντεο-σοκ: Άνδρας τρώει τις σάρκες του κατά τη διάρκεια της βάναυσης σύλληψής του
Νέο βίντεο φρίκης – Αθλήτρια του ράγκμπι ξυλοκοπείται από τον σύντροφό της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις