Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξυλοδαρμός από σύντροφο: Θύμα κακοποίησης αθλήτρια του ράγκμπι
ΚΟΣΜΟΣ

Ξυλοδαρμός από σύντροφο: Θύμα κακοποίησης αθλήτρια του ράγκμπι

Ξυλοδαρμός από σύντροφο: Ο δράστης είναι αξιωματικός του στρατού στην Παπούα Νέα Γουϊνέα.

Ξυλοδαρμός από σύντροφο: Σοκ προκαλεί το βίντεο με την κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του συζύγου της η αθλήτρια του ράγκπμι Ντέμπι Καορέ από την Παπούα Νέα Γουϊνέα. Στο βίντεο φαίνεται ο σύντροφος της Καορέ αρχικά να της ρίχνει κουτουλιές με το κεφάλι και στη συνέχεια να την χτυπάει με ένα σίδερο ρούχων. Ο δράστης είναι αξιωματικός στον στρατό και η Καορέ έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί δύο μηνών.

«Με έκαψε με σίδερο και με χτύπησε μπροστά στο παιδί μας. Είμαι θύμα του Μούρι Όα. Το ανακοινώνω γιατί πλέον ξεπέρασε τα όρια. Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει άλλο θύμα μετά από μένα» έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook. Η υπόθεση προκάλεσε την αντίδραση μέχρι και του πρωθυπουργού της χώρας ο οποίος κάλεσε τους άνδρες να μην χτυπάνε τις συζύγους τους.

Δείτε ακόμη

Ξυλοδαρμός Πάφος: Ένα ακόμη βίντεο σοκ

Δυο μέρες πριν ένα ακόμη ερασιτεχνικό βίντεο με ξυλοδαρμό από την Πάφο προκαλεί οργή. Στο βίντεο που ανάρτησε το pafospress.com φαίνεται μια γυναίκα να βρίσκεται στη βεράντα ενός διαμερίσματος. Οι φωνές της και τα κλάματά της ακούγονται δυνατά. Μαζί της βρίσκεται και ένας σκύλος. Κάποια στιγμή εμφανίζεται στην μπαλκονόπορτα ο άνδρας που προσπαθεί να εμποδίσει τον σκύλο να προστατεύσει τη γυναίκα. Ο άντρας τον κλωτσάει με μανία και η γυναίκα ουρλιάζοντας προσπαθεί να του αρπάξει τα πόδια για να τον σταματήσει. Το ερασιτεχνικό βίντεο τράβηξαν γείτονες και ήδη βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία αναζητεί το δράστη, καθώς μετά το περιστατικό εκείνος εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο 28χρονος όπως και η 27χρονη σύντροφός του είναι από τη Ρουμανία και καταζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ενώπιόν της η Αστυνομία, φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω άνδρας της επιτέθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις