Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Άρης: Ομόφωνο ναι από την ΕΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Ομόφωνο ναι από την ΕΑ

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ ο Άρης εξασφάλισε την ευρωπαϊκή αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ ο Άρης εξασφάλισε την ευρωπαϊκή αδειοδότηση για τη νέα σεζόν. Η αισιοδοξία που εξέφραζαν τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο των κιτρίνων για το θέμα επιβεβαιώθηκε. Ο Άρης πήρε το «ναι» με ψήφους 5-0. Έτσι, εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, την επόμενη σεζόν. Στη διαδικασία υπήρχαν κάποιες ενστάσεις από δύο μέλη της επιτροπής. Αυτές αφορούσαν τις τελεσίδικες αποφάσεις της ΦΙΦΑ για τους Πορτίγια, Ούμπιδες, Σιστόν. Ωστόσο, στο τέλος συμφώνησαν όλοι ότι ο φάκελος των Θεσσαλονικέων πληροί όλα τα κριτήρια του κανονισμού αδειοδότησης.

Οι δύο διαφωνούντες, πάντως, δέχθηκαν ότι οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές δεν αποτελούν εργαζόμενους της σημερινής ΠΑΕ. Εξάλλου, τα ονόματά τους δεν συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα προσωπικού που η κάθε ΠΑΕ οφείλει να τηρεί. Έτσι δεν λογίζονται οι οφειλές αυτές. Μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης από τον Άρη ανέφεραν: «Εγκρίθηκε από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ο φάκελος της ΠΑΕ Αρης, όπως αναμενόταν άλλωστε, γιατί ήταν πλήρης. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία εξ’ αρχής. Όσοι έκαναν αλλά όνειρα ας αλλάξουν τώρα πλευρό».

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Η τελευταία «δυνατή» προπόνηση του Άρη εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε σήμερα. Ο Μίκαελ Ένινγκ δούλεψε κυρίως στο κομμάτι της τεχνικής. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι του Φαλήρου. Από την ΠΑΕ ανέφεραν: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/06, 21:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού. Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», στη διάρκεια της οποίας οι ποδοσφαιριστές του Άρη δούλεψαν κυρίως στο κομμάτι της τεχνικής».

Δείτε ακόμη

Στο κλειστό των Λιοσίων η ΑΕΚ
Την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου ανακοινώθηκαν οι εκλογές
Και του χρόνου στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις