Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εκλογές: Επίσημα Παρασκευή 19/6
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εκλογές: Επίσημα Παρασκευή 19/6

Σούπερ Λιγκ - εκλογές: Και επίσημα πια με ανακοίνωση της λίγκας οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου ορίστηκαν για την προσεχή Παρασκευή 19 Ιουνίου

Σούπερ Λιγκ – εκλογές: Οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία των εκλογών της Σούπερ Λγικ. Οπως η ίδια η λίγκα έδωσε στι δημοσιότητα οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την επόμενη Παρασκευή στις 19 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος για τη μετά-Λυσάνδρου εποχή, έχει γνωστοποιήσει μόνο ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος και αφεντικό της ΑΕΛ, έχει διαφωνήσει με τη συγκεκριμένη ημερομηνία και έχει ζητήσει οι εκλογές να γίνουν μετά τους αγώνες κατάταξης πλέι οφ και πλέι άουτ.

Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ή επίσημα ανακοινωθεί, υπάρχει κι άλλο όνομα για υποψήφιος. ακούγεται και το όνομα του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Ο Μπουτσικάρης είναι, ένας από τους προσωπικούς δικηγόρους του Γιάννη Αλαφούζου και δίπλα του από από την πρώτη μέρα της εμπλοκής του στον Παναθηναϊκό. Ενεργός παραγοντικά στην ομάδα και έχει επιτυχίες για το τριφύλλι στις πειθαρχικές και τα δικαστήρια.

Σούπερ Λιγκ – εκλογές: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής :

“Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19/06/2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων Play Off και Play Out

2/ Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.”

Δείτε ακόμη:

Μάχη Ευρώπης στη Γρανάδα, ντέρμπι και στη Βαλένθια
Τους “σκοτώνουν” τα όνειρα οι ισοπαλίες!
Επιστροφή με ποδόσφαιρο, κύπελλο και Γιουβέντους – Μίλαν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις