Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ξανά έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ξανά έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Στο Ολυμπιακό Στάδιο και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται η ΑΕΚ όπως έγινε γνωστό. Όπως επιβεβαίωσε η ΠΑΕ, δηλώθηκε ως έδρα το «Σπύρος Λούης».

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Στο Ολυμπιακό Στάδιο και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται η ΑΕΚ όπως έγινε γνωστό. Όπως επιβεβαίωσε και επίσημα η ΠΑΕ δηλώθηκε ως έδρα το «Σπύρος Λούης» και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ουσιαστικά το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για τελευταία χρονιά, αφού η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι προ των πυλών. Μάλιστα, έχει υπογραφεί και η σχετική σύμβαση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Ταυτόχρονα η ΑΕΚ συμπεριέλαβε το ΟΑΚΑ και στον φάκελο που κατατέθηκε στην επιτροπή αδειοδότησης. Αναφορικά με αυτήν την υπόθεση, τα έγγραφα που κατέθεσαν οι κιτρινόμαυροι εξετάστηκαν χθες Πέμπτη. Αυτό που διαμηνύεται είναι πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι η εισήγηση της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ είναι θετική. Πλέον αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον ΟΦΗ, θεωρείται μεγάλης κρισιμότητας. Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη της 2ης θέσης. Το σχήμα που έχει στο μυαλό του για το ματς με τους Κρητικούς ο Μάσιμο Καρέρα είναι τελικώς το 4-2-3-1. Ο Ιταλός αναμένεται να κάνει και αλλαγές στα πρόσωπα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ολιβέιρα εκτός απροόπτου, με τους Μάνταλο, Λιβάγια και Βέρντε στην τριάδα πίσω του. Στον άξονα θα είναι λογικά οι Σιμάνσκι και Κρίστισιτς, ενώ στην άμυνα παίζουν δύο θέσεις. Τη μία διεκδικούν στα στόπερ οι Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι και την άλλη στο αριστερό άκρο οι Λόπες και Χουλτ.

Δύσκολα με ΑΕΚ ο Ναμπί

Σούπερ Λιγκ-ΟΦΗ: Πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ ο Αντίλ Ναμπί. Ο Άγγλος μέσος δεν γυμνάστηκε ούτε σήμερα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και είναι σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του κόντρα στους κιτρινόμαυρους. Εκτός θα είναι και ο Φελίπε Σόουζα που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Τσιλιανίδης, Δερμιτζάκης που έκαναν θεραπεία. Πιθανότητες να είναι έτοιμος έχει ο Ζοάο Βίκτορ που έβγαλε μέρος του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Δείτε ακόμη

Ένινγκ: «Διαφωνώ με τον ορισμό του Κυπέλλου»
Τέλος η σεζόν για Μίσιτς !
Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκέ μου αντίο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις