Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 35χρονη προφίλ Facebook: Οι δυο μυστήριες αισθησιακές φωτογραφίες
ΕΛΛΑΔΑ

35χρονη προφίλ Facebook: Οι δυο μυστήριες αισθησιακές φωτογραφίες

35χρονη προφίλ Facebook: Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν την προσωπικότητα της ύποπτης μέσα από τις αναρτήσεις της στο facebook.

35χρονη προφίλ Facebook: Να ερμηνεύσουν την προσωπικότητα της 35χρονης που φέρεται σαν η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας, προσπαθούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση. Και εκτός από τις συνομιλίες μαζί της- καθώς καταθέτει- με τις πληροφορίες να είναι αντικρουόμενες, και άλλοι να λένε ότι είναι κοντά στο να ομολογήσει και άλλοι ότι αρνείται τα πάντα, χρησιμοποιούν και μελετούν και το προφίλ της στο facebook.

Όποιος μπει στο προφίλ της στο facebook βλέπει μόνο δύο φωτογραφίες, αλλά οι αστυνομικοί έχουν πρόσβαση και σε άλλο υλικό που δεν είναι προσβάσιμο σε άλλους. Η μία φωτογραφία, αρκετά αισθησιακή, δείχνει τα πόδια μιας γυναίκας που ακουμπάνε ένα μπουκάλι κρασί και η άλλη φωτογραφία είναι και πάλι τα καλλίγραμμα πόδια μιας γυναίκας- άγνωστο αν είναι της ίδιας της ύποπτης, μέσα σε μια πολυτελή μερσεντές.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη που προσήχθη φέρεται να συνέδεσε τον χωρισμό από τον σύντροφό της με την Ιωάννα. Η εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα που πέρασε σήμερα στις 09:00 το πρωί τις πύλες της ΓΑΔΑ φέρεται να έτρεφε παθολογική αγάπη για τον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, ένα αίτημα φιλίας, που μάλλον είχε κάνει ο πρώην σύντροφός της στο facebook της Ιωάννας εδώ και πολύ καιρό, φαίνεται πως ήταν αυτό που την έκανε, χωρίς να έχει κανέναν στοιχείο και καμιά απόδειξη, να καταστήσει την άτυχη Ιωάννα “ένοχη” για τον χωρισμό της.

Δείτε ακόμη

Ο γάμος στην Αιτωλοακαρνανία και η εμμονή με την Ιωάννα – Νέα στοιχεία για την 35χρονη
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη βασική ύποπτη
Η 22χρονη μουσουλμάνα που οδηγεί ΚΤΕΛ στη Ροδόπη – Πώς τα κατάφερε
Επικίνδυνη χαλάρωση: 246 «έσπασαν» την καραντίνα, αυστηροποιούνται οι έλεγχοι
Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: “Τρία παιδάκια ζητούν τη μανούλα τους” – Σπαρακτικά τα λόγια της μητέρας της 37χρονης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις