Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 35χρονη βιτριόλι: Αυτή είναι η βασική ύποπτος – Η ερωτική διαμάχη και το Facebook
Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, Η ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ

35χρονη βιτριόλι: Αυτή είναι η βασική ύποπτος – Η ερωτική διαμάχη και το Facebook

35χρονη βιτριόλι: Μια ιδιωτική υπάλληλος δικηγορικού γραφείου που διαμένει στο Παγκράτι είναι η γυναίκα που προσήχθη στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και σχετίζεται με την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

35χρονη βιτριόλι: Θέμα χρόνου, εκτιμούν αστυνομικές πηγές ότι, είναι να ομολογήσει η 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν μία τηλεκάρτα -με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μία περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος δικηγορικού γραφείου στην Καλλιθέα και κατοικεί στο Παγκράτι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη Ιωάννα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτήν την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

35χρονη βιτριόλι: Τα social media άνοιξαν το δρόμο

Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν πολύτιμα στην έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη που προσήχθη είχε εξοργιστεί από αίτημα φιλίας της Ιωάννας στον σύντροφο της.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που γνώριζε χρόνια την Ιωάννα καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία, ήταν ερωτευμένη με αυτόν τον άντρα, ο οποίος όμως δεν έβλεπε σοβαρά την επαφή τους.

Ο συγκεκριμένος  άρχισε να μιλάει στο Facebook με την Ιωάννα γεγονός που έκανε την 35χρονη να αρχίσει να σκέφτεται πώς θα πάρει εκδίκηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ιστορία που ξεκίνησε πρόσφατα, αλλά πρόκειται για υπόθεση που κρατάει μήνες.

35χρονη βιτριόλι: Τι δήλωσε στην κατάθεσή του ο σύντροφός της

Κατάθεση στις Αρχές έχει δώσει και ο σύντροφος της 35χρονης, αναφερόμενος στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.

Ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η 35χρονη με τον αδερφό της μίλησαν στο protothema.gr και είπαν ότι «το τελευταίο διάστημα δεν είχε αλλάξει η συμπεριφορά της». «Δεν είχε απασχολήσει, δεν είχε δώσει δικαιώματα με τον αδερφό της, μας είχε πει ότι δούλευε σε συμβολαιογραφείο». «Ήταν πολύ περιποιημένη αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν με φόρμες» είπε άλλη ένοικος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις