Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κόρη Θεοδωρίδου κορονοϊός: Η απάντηση της τραγουδίστριας – “Είναι όλα ψέματα”
ΕΛΛΑΔΑ

Κόρη Θεοδωρίδου κορονοϊός: Η απάντηση της τραγουδίστριας – “Είναι όλα ψέματα”

Κόρη Θεοδωρίδου κορονοϊός: Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε «πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές».

Κόρη Θεοδωρίδου κορονοϊός: Οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές σχετικά με το πάρτι της κόρης της στη Θεσσαλονίκη τόνισε σε μήνυμά της η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως μετέδωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος. “Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Θεοδωρίδου. Όπως είχε γίνει γνωστό η φοιτήτρια, κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο όπου διέμενε για τις σπουδές της, αλλά έσπασε την καραντίνα και αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της.

Με βάση το ρεπορτάζ, στο πάρτι, έδωσαν το “παρών” νεαρά άτομα. Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Έτσι, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα ότι συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης. Σημειώνεται πως το πάρτι έγινε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, καθώς συνοδεύτηκε από ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

Κόρη Θεοδωρίδου κορονοϊός: Δεν έγινε πάρτι, λέει η οικογένεια

Την ίδια ώρα, από το οικογενειακό περιβάλλον της φοιτήτριας διαψεύδεται το γεγονός ότι έγινε πάρτι για την επιστροφή της. Αν και έγινε ένα πάρτι στο εν λόγω σπίτι, αυτό πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου, ενώ η κοπέλα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη χαράματα στις 2 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον πατέρα της η φοιτήτρια νόσησε από κορονοϊό στα μέσα Μαΐου όσο βρισκόταν στο Λονδίνο. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα οι γονείς της επέμεναν να κάνει το τεστ. Το πρώτο τεστ που έγινε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον, βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια όμως και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη έγινε και δεύτερο τεστ (μοριακό αυτή τη φορά), το οποίο βγήκε θετικό.

Άμεσα, σύμφωνα με τους ίδιους, ενημερώθηκαν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή η φοιτήτρια, τα οποία μετά από έλεγχο που τους έγινε, βγήκαν αρνητικά στον κορωνοϊό. Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ ανθρώπων από κατάστημα που επισκέφθηκε η κοπέλα για να φτιάξει τα νύχια της. Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας εξέδωσε δελτίο Τύπου που αναφέρει αναληθή δημοσιεύματα, και σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ουδέποτε η κοπέλα οργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον ιό σε καλεσμένους της.

“Αδίκως κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό καθώς νόσησε και θεραπεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλες οι υποτιθέμενες πληροφορίες ότι συγγενείς της κοπέλας νοσηλεύονται στην εντατική αποτελούν ψεύδη. Η εντολέας μου σεβόμενη την ανησυχία του κοινού, ενημερώνει τους συντάκτες για όλα αυτά, και ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας” πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Δείτε ακόμη

10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο
Ο ΕΟΦ αποσύρει αντισηπτικό τζελ χεριών
Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου απαντά: Δεν έκανα πάρτι, δεν διέσπειρα τον ιό
Ξάνθη: Σε καραντίνα 80 εκπαιδευτικοί – Έκλεισαν δημοτικά σχολεία
Εννέα τα κρούσματα στη Φθιώτιδα – Συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις
Ανησυχία για πιθανή διασπορά του ιού – Πολλοί οι ασυμπτωματικοί
Ρεσιτάλ ανευθυνότητας σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι – Πάρτι με ημίγυμνες χορεύτριες, κανένα μέτρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις