Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ Αρης: Ξεκίνησαν οι επαφές για ανανεώσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ Αρης: Ξεκίνησαν οι επαφές για ανανεώσεις

Σούπερ Λιγκ Άρης: Τα δεδομένα στον Άρη για τη νέα σεζόν δεν είναι εύκολα. Οι κίτρινοι έχουν δύο απαγορευτικά μεταγραφών από την ΟΥΕΦΑ και είναι αναγκασμένοι να κρατήσουν το υπάρχον ρόστερ.

Σούπερ Λιγκ Άρης: Τα δεδομένα στον Άρη για τη νέα σεζόν δεν είναι εύκολα. Οι κίτρινοι έχουν δύο απαγορευτικά μεταγραφών από την ΟΥΕΦΑ και είναι αναγκασμένοι να κρατήσουν το υπάρχον ρόστερ. Μόνο που αρκετά συμβόλαια βασικών στους κίτρινους λήγουν. Έτσι, η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες για να διατηρήσει όσους θεωρούνται απαραίτητοι τη νέα σεζόν. Ήδη οι επαφές ανάμεσα σε Θόδωρο Καρυπίδη, Άγγελο Χαριστέα και παίκτες έχουν ξεκινήσει. Μάλιστα, οι περιπτώσεις ανανέωσης κάποιων ποδοσφαιριστών είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό δεν ισχύει για πολλούς. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν κατατεθεί επίσης προτάσεις σε πέντε ποδοσφαιριστές. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας σεζόν.

Στον Άρη έχουν ένα κοινό στοιχείο στις προτάσεις που κατέθεσαν. Αυτό είναι το μπόνους επίτευξης στόχων που αφορά την ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Οι παίκτες που έχουν προσεγγίσει ήδη από τον Άρη είναι οι Λάρσον, Ματίγια, Κόρχουτ, Κουέστα και Γκάμα. Ο πρώτος έχει αρκετά καλή πρόταση μονοετούς διάρκειας, λόγω των 33 ετών του. Ο Κόρχουτ έχει πρόταση για 1+1 χρόνο με αυτόματη ανανέωση από κατάκτηση συγκεκριμένων στόχων. Είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Άρη, αλλά προς το παρόν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ισπανός τερματοφύλακας Κουέστα έχει βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με τις τωρινές απολαβές του, για διετές συμβόλαιο. Ωστόσο και με αυτόν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Ο Ματίγια δείχνει να είναι κοντά στο να πει το ναι, αν και υπάρχει ακόμη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πάντως είναι κοινή επιθυμία παίκτη και διοίκησης η ανανέωση για ακόμη δύο χρόνια. Τέλος, ο Γκάμα είναι η πιο δύσκολη περίπτωση. Τα 11 φετινά γκολ του τον έχουν μετατρέψει σε… μήλον της έριδος στην Ελλάδα και όχι μόνο. Έχει την καλύτερη πρόταση από όλους, αλλά πολλά εξαρτώνται από το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων.

Σούπερ Λιγκ Άρης: Φουλάρει εν όψει Ολυμπιακού

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Μίκαελ Ένινγκ επικεντρώθηκε σε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρού χώρου, δουλεύοντας ουσιαστικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Την Παρασκευή οι κίτρινοι θα προπονηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην ανακοίνωση του Άρη για τη σημερινή προπόνηση αναφέρεται: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/06, 21:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρού χώρου».

Δείτε ακόμη

“Μεθοδικά για σοβαρή πρόταση στο γηπεδικό του ΠΑΟ”
Κορυφαίοι στόχοι νταμπλ και αήττητο στο λιμάνι!
Αιχμές και υπονοούμενα κατά Γκαγκάτση και ΠΑΟΚ από Αυγενάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις