Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Δήμαρχος: “Έρχεται λύση”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Δήμαρχος: “Έρχεται λύση”

Παναθηναϊκός - Δήμαρχος: “Μέσα στο καλοκαίρι θα μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, σε λύση με πράξεις, όχι με λόγια”

ΠαναθηναϊκόςΔήμαρχος: Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου δρομολόγησαν και παράπλευρές εξελίξεις! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού “έπεσαν” κατά χιλιάδες πάνω στους λογαριασμούς όλων των θεσμικών φορέων. Του Δήμου, του Υπουργείου, κάθε υπευθύνου εντέλει. Και μπορεί οι φορείς, οι υπηρεσίες και τα Υπουργεία να αντιδρούν με ρυθμούς …πεθαμένου, όμως η Δημαρχία και ο Κώστας Μπακογιάννης αντέδρασαν άμεσα. Οπως πάντα άλλωστε και αφού έχουν αφουγκραστεί το σφυγμό του κόσμου του Παναθηναϊκού. Διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός δημοτών και όχι μόνο!

Ο Βοτανικός θα γίνει πραγματικότητα επι δημαρχίας Μπακογιάννη, λένε από τη Δημαρχία λοιπόν. Και ο ίδιος ο ισχυρότερος πολιτικός άνδρας της πρωτεύουσας οριοθετεί τις εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι. Αν και για τον Παναθηναϊκό η χρονική πίεση είναι πολύ μεγάλη, αφού σε 20 μέρες εκπνέει το χρονικό όριο του Γιαννακόπουλου για την παραμονή του ή όχι στον σύλλογο.

Παναθηναϊκός – Δήμαρχος: Η δήλωση Μπακογιάννη

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων: “Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει…αλλά δεν βλέπει. Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.
Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε”.

Δείτε ακόμη:

Αιχμές και υπονοούμενα κατά Γκαγκάτση και ΠΑΟΚ από Αυγενάκη
Ναι σε αναστολή και επικύρωση βαθμολογιών, όχι σε υποβιβασμούς!
Ζήτησε αναδιάρθρωση από Αυγενάκη η Σούπερ Λιγκ 2

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις