Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 αναδιάρθρωση: Αναγκαίες οι αλλαγές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 αναδιάρθρωση: Αναγκαίες οι αλλαγές

Σούπερ Λιγκ 2 αναδιάρθρωση: Λίγο μετά την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκ 2 είχε συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Σούπερ Λιγκ 2 αναδιάρθρωση: Λίγο μετά την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκ 2 είχε συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Από την πλευρά της λίγκας τέθηκε ζήτημα αναδιάρθρωσης και στις τρεις κατηγορίες. Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε προσεκτικά τους συνομιλητές του και σημείωσε την αναγκαιότητα της αναδιάρθρωσης. Ο Αυγενάκης τόνισε επίσης πως η συνάντηση αυτή ανοίγει τον δρόμο για να κάτσουν στο τραπέζι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Με λίγα λόγια, ΕΠΟ, ΣΛ1, ΣΛ2 και οι τηλεοπτικοί πάροχοι θα συζητήσουν έτσι ώστε να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από πλευράς λίγκας παραβρέθηκαν στη συνάντηση οι Λ. Λεουτσάκος, Γ. Χριστοβασίλης, Π. Μονεμβασιώτης, Αντ. Ροκάκης, Κ. Κολοκυθάς και Χ. Σταμούλης.

Το δελτίο τύπου της ΓΓΑ

Το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ, αναφέρει τα εξής: «Με αντιπροσωπεία της Super League 2, την οποία αποτελούσαν οι Λ. Λεουτσάκος (πρόεδρος), Γ. Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Π. Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Αντ. Ροκάκης (Χανιά), Κ. Κολοκυθάς (Λεβαδειακός) και Χ. Σταμούλης (Απόλλων Πόντου) συναντήθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο της συζήτησης η απόφαση – πρόταση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας για «αναδιάρθρωση των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την πανδημία Covid-19».

Ο κ. Αυγενάκης άκουσε τους προβληματισμούς τους και ανέφερε καταρχάς ότι με την συγκεκριμένη επίσημη πρόταση ανοίγει ο απαιτούμενος διάλογος για την αναγκαιότητα διαφορετικής διάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών, την οποία έχει επισημάνει από πέρσι. Ο Υφυπουργός, στη συνέχεια, εκτίμησε ότι απαιτείται άμεσα μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκομένους στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο (ΕΠΟ, SL1, SL2), αλλά και τους νυν τηλεοπτικούς παρόχους, προκειμένου να καταγραφούν τα πραγματικά δεδομένα της αγοράς και να εξεταστούν τα όποια περιθώρια εντός των οποίων μπορεί να προκύψει η ενδεδειγμένη λύση. Με την πρόταση του κ. Αυγενάκη συμφώνησε η αντιπροσωπεία της Super League2 και ζήτησαν να διοργανωθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού η συνάντηση όλων των εμπλεκομένων μερών το συντομότερο δυνατόν».

Δείτε ακόμη

Άνετη στον τελικό η Λεβερκούζεν, 3-0 στην έδρα της Σααρμπρίκεν
Μαρτίνς: «Ελπίζω να πεθάνω σε γήπεδο»
Τέχνη αφιερωμένη στη μνήμη του Κόμπε Μπράιαντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις