Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Σούπερ Λιγκ: Αήττητοι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Σούπερ Λιγκ: Αήττητοι!

Ολυμπιακός - Σούπερ Λιγκ: Δεν εξαντλείται ο στόχος του πρωταθλήματος στην κατάκτησή του, αλλά να γίνει αυτό χωρίς να χάσει ούτε ένα ματς!

ΟλυμπιακόςΣούπερ Λιγκ: Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και να μένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης, αλλά οι στόχοι του στο πρωτάθλημα δεν εξαντλήθηκαν. Το κύπελλο και το νταμπλ είναι ένα τυράκι για τους οιωνεί πρωταθλητές. Το ευρωπαϊκό όνειρο και το πλασάρισμα όσο το δυνατόν ψηλοτερα στο Europa League ακόμα ένα. Αλλά στο λιμάνι έχουν ένα όνειρο! Την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος! Και αυτό μπαίνει ψηλά στους στόχους του κλαμπ!

Δεν είναι μυστικό ότι απο χρόνια είναι… απωθημένο στον Ολυμπιακό η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Το είχε πετύχει μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά πλέον το κατάφερε πέρσι και ο ΠΑΟΚ. Ετσι για τον Ολυμπιακό είναι ο απόλυτος στόχος η επιδίωξη να μπει στο πάνθεον των αήττητων πρωταθλητών κι αυτός. Σε αυτο το κλίμα λοιπόν, μπήκαν εκτός των διοικούντων τον Ολυμπιακό και οι παίκτες και το τεχνικό τιμ!

Ολυμπιακός – Σούπερ Λιγκ: Ο Μάρτινς

Ο κόουτς Μαρτίνς, μάλιστα, το τόνισε στους ποδοσφαιριστές του. Στην ομιλία του με την ρώτη ευκαιράι μετά το διπλό τίτλου στην Τούμπα, υπογράμμισε: “Αν νομίζετε πως έχει τελειώσει η δουλειά μας στο πρωτάθλημα, κάνετε λάθος. Μην ξεχνάτε πως θέλουμε να κατακτήσουμε αήττητοι τον τίτλο. Γι’ αυτό συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια επιθυμία. Ένας από τους στόχους που μας έχουν απομείνει είναι να μη χάσουμε κανένα ματς στα πλέι οφ”. 

Δείτε ακόμη:

Αιχμές και υπονοούμενα κατά Γκαγκάτση και ΠΑΟΚ από Αυγενάκη
Ναι σε αναστολή και επικύρωση βαθμολογιών, όχι σε υποβιβασμούς!
Ζήτησε αναδιάρθρωση από Αυγενάκη η Σούπερ Λιγκ 2

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις