Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί Θεσπρωτία: Συλλήψεις από την Αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί Θεσπρωτία: Συλλήψεις από την Αστυνομία

Πυροβολισμοί Θεσπρωτία: Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή της Θεσπρωτίας, καθώς δύο άνδρες πυροβολούσαν άσκοπα στον αέρα με τα κυνηγητικά τους όπλα.

Πυροβολισμοί Θεσπρωτία: Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή της Θεσπρωτίας, καθώς δύο άνδρες πυροβολούσαν άσκοπα στον αέρα με τα κυνηγητικά τους όπλα. Σε σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία ενώ έγινε κατάσχεση στα όπλα τους, αν και νόμιμα, κατασχέθηκαν μαζί με τις άδειες κατοχής τους και τρία φυσίγγια. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Από κει και πέρα άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό εξελίχθηκε στην Λαμία. Σε σύλληψη προχώρησε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ στη Λαμία καθώς ένας άνδρας, βγήκε έξω από το σπίτι του και άρχισε να ρίχνει απανωτούς πυροβολισμούς στον αέρα με το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα. Το όπλο κατασχέθηκε μαζί με ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια αμπούλα αερίου και επτά κάλυκες, ενώ η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς και τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δείτε ακόμη

Τρομακτικό βίντεο από την Κρήτη – 24χρονος εκσφενδονίζεται στον αέρα και καταλήγει στην άσφαλτο
Συνελήφθη στη Γαστούνη ανήλικος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας – Τον έψαχναν από το 2018
Οπαδική συμπλοκή στην Πάτρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις