Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – μεταγραφές: Μέσι 2023!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – μεταγραφές: Μέσι 2023!

Μπαρτσελόνα - μεταγραφές: Ο πατέρας και μάνατζερ του Μέσι είναι κοντά στο να τα βρει με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για επέκταση συμβολαίου ως το 2023

Μπαρτσελόναμεταγραφές: Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ενεργεί εδώ και χρόνια και ως μάνατζέρ του, θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος; Για να οριστικοποιήσουν την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντίνου σούπερ σταρ μέχρι το 2023, με ετήσιες απολαβές 50 εκατ. ευρώ. Ολα αυτά, λίγο πριν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, έπειτα από διακοπή τριών μηνών ελέω πανδημίας. Ο Χόρχε Μέσι, λοιπόν, θα βάλει τελεία στο σήριαλ πριν αυτό αρχίσει, αφού το συμβόλαιο του 33χρονου άσου, το οποίο λήγει το 2021, θα ανανεωθεί.

Ετσι θα μπει φρένο στις επιδιώξεις οποιασδήποτε ομάδας να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Μέσι. Ο οποίος διατηρούσε το δικαίωμα να αποχωρήσει στο φινάλε αυτής ή της επόμενης περιόδου! Όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Οι επαφές, άλλωστε, είναι σε προχωρημένο στάδιο και όπως προκύπτει, πιθανότατα θα τις ολοκληρώσει σύντομα.

Μπαρτσελόνα – μεταγραφές: Το ποσό

Οι δύο πλευρές δουλεύουν πλέον μαζί για την ανανέωση η οποία θα δώσει στον Αργεντινό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια στο οποίο θα προβλέπονται ετήσιες απολαβές 50 εκατ. ευρώ.

Δείτε ακόμη:

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Αϊτόρ
Το μυαλό στην Μπαρτσελόνα έχει ο Νεϊμάρ
Βαλμπουενά: Το ίδιο πνεύμα και στα επόμενα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις