Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Διπλός στόχος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Διπλός στόχος

Σούπερ Λιγκ - Προαναγγελία: Νίκη για δύο λόγους ζητάει ο Παναιτωλικός - Εχει βαθμολογικό “μαξιλαράκι”, όχι άγχος η Λαμία

Σούπερ ΛιγκΠροαναγγελία: Λαμία και Παναιτωλικός θα αναμετρηθούν στις 20:00, στο ματς που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ (εκκρεμεί και το Ξάνθη-Ατρόμητος που αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους). Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξασφαλίσουν την απευθείας παραμονή στην κατηγορία και μαθηματικά, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός “καίγεται” για τη νίκη προκειμένου αφενός να μείνει μακριά από τον Πανιώνιο και αφετέρου να διατηρήσει τις ελπίδες του για απευθείας παραμονή ζωντανές.

Η Λαμία θέλει γενικότερα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αφού αγνοεί τη νίκη στα 10 τελευταία της παιχνίδια, με την τελευταία να χρονολογείται στις 5 Ιανουαρίου, εκτός έδρας επί του Πανιωνίου. Απ’ την άλλη οι Αγρινιώτες καλούνται να μπουν δυνατά στα πλέι άουτ καθώς ο Πανιώνιος… παραμονεύει, αλλά έχουν και την Ξάνθη έναν πόντο πάνω τους, που σημαίνει ότι έχουν ελπίδες για απευθείας παραμονή. Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τιμωρημένο Ντάλσιο, καθώς και τους Κνετ και Ταχάρ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα. Το ματς θα σφυρίξει ο Βρέσκας, με βοηθούς τους Φωτόπουλο, Παπαδάκη. 4ος διαιτητής είναι Καραντώνης και στο VAR οι Φωτιάς, Τριανταφύλλου.

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Οι αποστολές

Η αποστολή της Λαμίας: Καχριμάν, Θεοδωρόπουλος, Ντεβίς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Ντιασέ, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σάσι, Αραβίδης, Βιγιάλμπα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Άλβαρες, Αριγίμπι, Γιαννακόπουλος, Κέβιν, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Δείτε ακόμη:

Κόσμος, συνθήματα και Φερέιρα: “Απόλυτος υπεύθυνος εγώ”!
Ο,τι κι αν πει το CAS, πρωταθλητής βγήκε στην Τούμπα!
Πανηγυρικό τιτίβισμα από Μαρινάκη μετά το διπλό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις