Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Τήνος: Ο πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα που είχε δωρίσει στον ναό Ευαγγελιστρίας ο πατέρας του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Τήνος: Ο πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα που είχε δωρίσει στον ναό Ευαγγελιστρίας ο πατέρας του

Μητσοτάκης - Τήνος: "Σας οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη, διότι προλάβατε μέσα στην πρόνοιά σας για την πατρίδα μας, τα χειρότερα" του είπε ο Μητροπολίτης.

Μητσοτάκης – Τήνος: Στην Θεία Λειτουργιά της εορτής της Πεντηκοστής και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας παρέστη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πανίερο Ναό Ευαγγελιστρίας της Τήνου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Romfea, ο Πρωθυπουργός κατά την είσοδό του στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας ασπάστηκε με ευλάβεια την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας, καθώς και την Εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης την οποία προσέφερε ο αείμνηστος πατέρας του. «Σας παρακαλώ κ. Πρόεδρε να προσκυνήσετε την Eικόνα (Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης), την οποία αφιέρωσε στο Ναό της Παναγίας ο πατέρα σας και προσωπικός μου ευεργέτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Σύρου.

Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης Δωρόθεος προσφωνόντας τον Πρωθυπουργό τόνισε: «Κύριε πρόεδρε, σας καλωσορίζουμε στην αγαπημένη σας Τήνο μετά από πολύμηνο απουσία καθώς φέρατε επί των ώμων σας το βαρύ Σταυρό της ευθύνης για την πατρίδα μας και το λαό μας».

Μητροπολίτης Σύρου σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σας οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη»

«Σας οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη, διότι προλάβατε μέσα στην πρόνοιά σας για την πατρίδα μας, τα χειρότερα. Κι ενώ ο πλανήτης όλος ακόμη οδυνάται και θρηνεί χιλιάδες νεκρούς, ακόμη και σε γειτονικές χώρες μας, η πατρίδα μας πέρασε μέσα από τις συμπληγάδες με τα λιγότερα τραύματα. Και η Εκκλησία από την πρώτη στιγμή ήρθε συναρωγός και συναντιλήπτορας, παρότι μερικά πράγματα ήσαν δύσκολα», πρόσθεσε. Κλείνοντας ο Δωρόθεος υπογράμμισε: Σας ευχόμεθα υγεία, δύναμη και γι’ αυτά που θα έρθουν και να γνωρίζετε ότι θα επανέλθετε πίσω στην πολυθόρυβη Αθήνα και στο πολυάσχολο γραφείο σας με συνοδούς την ευλογία της Παναγίας και την αγάπη μας.

Σημειώνεται ότι οι πολίτες πλησίασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκης με ένθερμες εκδηλώσεις αγάπης, ενώ οι πολλοί ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Σαντορίνη. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα δύο νησιά, θα έχει επαφές με τοπικούς παράγοντες, ενώ πρόκειται να επισκεφθεί τις δημόσιες υγειονομικές μονάδες.

Main Photo από αρχείο

Δείτε ακόμη

Πόλεμος νεύρων: Η Γενί Σαφάκ “αποκαλύπτει” έρευνες κάτω από την Κρήτη
Πιο κοντά ο ανασχηματισμός, απομακρύνονται οι εκλογές
Οι νέες φυλακές και η ιστορική αλλαγή στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις