Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – Προαναγγελία: Ρέστα η Βέρντερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – Προαναγγελία: Ρέστα η Βέρντερ

Γερμανία - Προαναγγελία: Μάχες για βαθμούς παραμονής δίνουν οι Ουνιόν-Σάλκε και Αουγκσμπουργκ-Κολωνία! - Το πρόγραμμα της Β’ κατηγορίας

ΓερμανίαΠροαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Γερμανία και στο πρόγραμμα δεσπόζει το ΒέρντερΒόλφσμπουργκ (14.30)! Τη μισή χρονιά παίζει η Βέρντερ απόψε, τα περιθώρια έχουν στενέψει και μετά το κάζο από την Αϊντραχτ δεν υπάρχει περιθώριο γκέλας. Η Βόλφσμπουργκ, βέβαια, παλεύει με νύχια και δόντια να πλασαριστεί στην 6άδα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο!

Για τη Βρέμη δεν υπολογίζεται ο μέσος Σαχίν, ενώ είναι αμφίβολος ο Κοσοβάρος επιθετικός Ράσιτσα (7 γκολ). Αλλα σπουδαία προβλήματα δεν υφίστανται. Για τη δε Βόλφσμπουργκ, προκύπτει πρόβλημα με την αριστερή πτέρυγα αν δεν παίξει ο εξαιρετικά αμφίβολος μπακ Ρουσιγιόν. Παράλληλα είναι τιμωρημένος ο εξτρέμ Στέφεν (6 γκολ) και λείπει μακροχρόνια ο δεξιός μπακ Γουίλιαμ!

Γερμανία – Προαναγγελία: Ουνιόν – Σάλκε (16.30)

Ακόμα μία άσχημη εμφάνιση και βαριά ήττα για την Ουνιόν 4-1 από την Γκλάντμπαχ. Πλέον καίγεται για βαθμούς, ήδη έχει εμπλακεί σε μάχη αποφυγής των περιπετειών σωτηρίας. Η δε Σάλκε πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά με τέσσερις σερί ήττες, αλλά έχει “μαξιλάρι ασφαλείας” 9 βαθμών. Εκτός μάχης ο φορ Πόλτερ (2 γκολ) για την Ουνιόν. Στη Σάλκε …λείπει όλη η μεσαία γραμμή!Αρίτ, Σερντάρ, Μασκαρέλ, ΜακΚένι δεν υπολογίζονται, ενώ εκτός μένει και ο σέντερ μπακ Τοντιμπό και αποκλείεται να παίξει και ο σέντερ μπακ Σταμπουλί!

Γερμανία – Προαναγγελία: Αουγκσμπουργκ – Κολωνία (19:00)

Μάχη σωτηρίας δίνει ήδη η Αουγκσμπουργκ που προέρχεται από ήττα 2-0 ε τη Χέρτα και προβηματίζει έντονα με το κάκιστο ρεκόρ 1-3-6 στην τελευταία 10άδα αγώνων! Η Κολωνία δεν έχει επιτυχία μετά τη διακοπή και αμυντικά παραπαίει. Ηδη βουλιάζει βαθμολογικά και αναζητά μία νίκη για να πάρει τα “πάνω της”. Δεν προκύπτουν φρέσκα προβλήματα στην Αουγκσμπουργκ. Είναι τιμωρημένοι ο στόπερ Μπορνό (5 γκολ) και ο εξτρέμ Ντρέξλερ (2 γκολ) στην Κολωνία.

Γερμανία – Προαναγγελία: Η Β’ Γερμανίας

Η Στουτγκάρδη θα υποδεχτεί την Οσναμπρικ και έχει την ευκαιρία να μειώσει στους 3 από την κορυφή, αλλά κυρίως να αποσπαστεί στο +5 από το Αμβούργο και την 3η θέση, να μεταφέρει εκεί το άγχος, αφού το Αμβουργο αγωνίζεται αύριο. Το αδιάφορο Ανόβερο δοκιμάζεται εντός έδρας με  τη Χάιντενχαϊμ που δίνει πόντο πόντο τη μάχη της τριάδας (-1 από το Αμβούργο). Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Αουε με την Καρλσρούη. Η γηπεδούχος μάλλον αδιάφορη, με λίγους βαθμούς σώζεται οριστικά, αλλά η φιλοξενούμενη καίγεται για κάθε βαθμό στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού!

Δείτε ακόμη:

Πέντε αλλαγές και τάιμ άουτ στα ματς!
Σαββίδης: “Με την κάλυψη του -7 είστε πρωταθλητές”
“Ήταν ένα όνειρο να είμαι με το τριφύλλι στο στήθος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις