Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τελευταίο εμπόδιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τελευταίο εμπόδιο

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Σπουδαία ματς, παίζουν την τετράδα η Λειψία, την Ευρώπη η Χόφενχαϊμ! -  Ανάσα σωτηρίας αναζητούν η Φορτούνα και η Μάιντζ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ολοένα και πλησιάζει τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου η Μπάγερν που καλείται να υπερβεί το τελευταίο σοβαρό εμπόδιο μέχρι τέλους. Δοκιμάζεται για την 30ή αγωνιστική στην έδρα της Λεβερκούζεν που παίζει κάθε αγωνιστική για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ! Η Ντόρτμουντ που είναι και το μεγάλο φαβορί για τη 2η θέση υποδέχεται την αήττητη εκτός έδρας εδώ και μήνες Χέρτα. Η οποία επιπλέον επί ημερών Λαμπαντία δεν χάνει, αλλά πλέον είναι μάλλον αδιάφορη βαθμολογικά.

Η Λειψία έχει ακόμα 5 τελικούς για να σφραγίσει το εισιτήριο στην τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ και υποδέχεται την καταδικασμένη πια Πάντερμπορν. Στη Φρανκφούρτη η Αϊντραχτ που έχιε ένα ακόμα ματς στην πλάτη, υποδέχεται την Μάιντζ. Στο Ντίσελντορφ, τέλος, η Φορτούνα καλείται να επιστρέψει στις νίκες για να πάρει ανάσα σωτηρίας. αντίπαλος η Χόφενχαϊμ που παίζει ρέστα για 6άδα και Ευρώπη!

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου

Επεστρεψε στις νίκες η Λεβερκούζεν, 0-1 δραπέτευσε από την Φράιμπουργκ χωρίς να “βγάλει μάτια”. Η Μπάγερν άνετα τη Φορτούνα 5-0 και προβάρει το στέμμα. Για τη γηπεδούχο Μπάγερ λείπει ο αρχηγός και βασικός αμυντικός Μπέντερ. Στους Βαυαρούς απέχει ο Κουτίνιο (8 γκολ).

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη 3-0 στη Βέρντερ μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής ματς η Αϊντραχτ. Η Μάιντζ σε ματς που έκανε πολύ καλή εμφάνιση έχασε 1-0 από τη Χόφενχαϊμ εντός έδρας. Είναι ντεφορμέ και έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Πάντερμπορν στα τελευταία 8 ματς της! Εκτός για την Αϊντραχτ ο στράικερ Πασιένσια (7 γκολ). Στη Μάιντζ μόνο ο βασικός μπακ Μπακού και ο μακροχρόνια τραυματίας γκολκίπερ Τσέτνερ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χόφενχαϊμ

Εχασε …χαμένο ματς, 5-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν η Φορτούνα, δεν χτύπησε ουσιαστικά το παιχνίδι. Η Χόφενχαϊμ πέρασε με κρίσιμο διπλό 0-1 στην έδρα της Μάιντς με άριστη εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σοβαρές απουσίες (εκτος ο μέσος Σομπότκα). Για την Χόφενχαϊμ υπάρχουν σοβαρότατες επιστροφές βασικών. Αμφίβολος οι στράικερ Κράμαριτς (4 γκολ), Ανταμιάν (5 γκολ).

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Λειψία – Πάντερμπορν

Μεγάλη εμφάνιση η Λειψία στην ανατροπή 2-4 στην Κολωνία, παραμένει 10 ματς αήττητη (4-6-0). Η Πάντερμπορν άντεξε ως το 54’ με την ΝΤόρτμουντ και μετά δέχτηκε 6 γκολ, διασύρθηκε 1-6 και μένει 10 ματς δίχως επιτυχία. Μόνο ο φορ Πόουλσεν (5 γκολ) αξιοσημείωτη απώλεια της Ρεντ Μπουλ. Αμφλιβολοι ο μέσος Χολτμαν και ο στόπερ Σόνλαου στην Πάντερμπορν. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικότατος αμυντικός χαφ Γκιαζούλα (2 γκολ).

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ντόρτμουντ – Χέρτα

Εμεινε χωρίς γκολ για 54’ η Ντόρτμουντ και μετά διέσυρε την Πάντερμπορν με έξι γκολ σε 37’ στο επιβλητικό 1-6. Η Χέρτα παραμένει αήττητη για 7 ματς μακριά από το Βερολίνο (4-3-0), ενώ δεν έχει ήττα επί ημερών Λαμπαντία. Αγνωστο αν προλάβει ο στράικερ Χάλαντ (10) για την Ντόρτμουντ, εκτός ο βασικός σέντερ μπακ Χούμελς λόγω τιμωρίας. Γεμίζει η αποστολή της Χέρτα, αλλά ακόμα έχει απουσίες, οι οποίες δεν φαίνονται πάντως.

Δείτε ακόμη:

Επένδυση-μαμούθ, PAO alive και Γιαννακόπουλος!
Την Κυριακή μετατέθηκε το Ξάνθη – Ατρόμητος
Στoν πόντο από τη Ευρώπη με Πέτερσεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις