Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ – αγωνιστικό: Όρθια με Πέτερσεν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – αγωνιστικό: Όρθια με Πέτερσεν

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - αγωνιστικό: Η Φράιμπουργκ επιβλήθηκε 1-0 της Μένχενγκλαντμπαχ και πλησίασε την εξάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον πόντο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – αγωνιστικό: Ενα τέρμα του Νιλς Πέτερσεν από ασίστ του Γκρίφο στο 58’ της αναμέτρησης με την Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ έκρινε το ματς του Σβάρτζβαλντ Στάντιον. Το τελικό 1-0 χάρισε τη νίκη για τη Φράιμπουργκ που έφτασε στην ανάσα την Βόλφσμπουργκ και την εξάδα. Πλέον ελπίζει βάσιμα σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και θα χρειαστεί ένα σερί νικών για να το πετύχει.

Η Μπορούσια ήταν αρκετά διαφοροποιημένη λόγω αλλαγών και άργησε να βρει τα πατήματά της, ενώ πλήρωσε και το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Πλέα στο 67’. Πλέον έμεινε στους 56 βαθμούς αλλά με ματς περισσότερο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν (56) και την Λειψία που είναι 3η με +2 βαθμούς.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – αγωνιστικό: Στη Β΄ κατηγορία

Τρίτη σερί νίκη κατέγραψε στο ενεργητικό της η Σαντχάουζεν, με διπλό 1-2 επί της Γκρόιτερ Φιρτ που το έχει ,..ψιλοπαρατήσει. Μάλιστα είχε προηγηθεί 0-2 και έριξε ρυθμό πριν μειώσει η γηπεδούχος στο 71’. Ανετη σχετικά η νίκη της. Στο άλλο ματς της ημέρας η Μπόχουμ χωρίς να συναντήσει δυσκολίες υπέταξε 2-0 την Σαν Πάουλι και συνέχισε το αήττητο σερί της που την έχει φέρει στην 6η θέση της βαθμολογίας, αλλά μακριά από κάθε ελπίδα διάκρισης.

Δείτε ακόμη:

Ποδοσφαιρική δυστοπία με “γκιλοτίνα” στα απρόσεκτα κλαμπ!
Λάβροι κατά της Ομοσπονδίας οι Πειραιώτες
Επένδυση-μαμούθ, PAO alive και Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις