Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγνοούμενος Υμηττός: Άκαρπες οι έρευνες για τον 50χρονο, η έκκληση της κόρης του
ΕΛΛΑΔΑ

Αγνοούμενος Υμηττός: Άκαρπες οι έρευνες για τον 50χρονο, η έκκληση της κόρης του

Αγνοούμενος Υμηττός: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, από το πρωί της Πέμπτης, για αγνοούμενο άνδρα στον Υμηττό.

Αγνοούμενος Υμηττός: Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του 50χρονου Γιώργου Κολπακίδη, ο οποίος έχει να δώσει σημάδια ζωής από το πρωί της Τετάρτης όταν έφυγε από το σπίτι του για να κάνει τη συνηθισμένη βόλτα του στον Υμηττό, σύμφωνα με την κόρη του. Όσο οι ώρες περνούν χωρίς κανένα αποτέλεσμα από τις έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του Γιώργου Κολπακίδη, η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται.

«Ο μπαμπάς μου έφυγε χτες το πρωί από το σπίτι που βρίσκεται στον Καρέα για να κάνει τη συνηθισμένη βόλτα του στο βουνό στον Υμηττό που συνήθως διαρκεί δύο με τρεις ώρες κάθε φορά. Χτες ο μπαμπάς μου δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουμε. Όλη τη νύχτα ψάχναμε με φακούς σε διάφορα μονοπάτια που συνήθιζε να πηγαίνει κάνοντας πεζοπορία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν πήρε μαζί του το κινητό τηλέφωνο,έχει κινητοποιηθεί η πυροσβεστική, η αστυνομία , η οικογένειά μου κι όσο περνούν οι ώρες η αγωνία μας μεγαλώνει», λέει στο protothema.gr η κόρη του Γιώργου Κολπακίδη.

«Είχε πάει για τρέξιμο στον Υμηττό και δεν επέστρεψε! Φορούσε μπλε μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Παρακαλώ άμα κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει αμέσως στο 6974765795 ή με το αστυνομικό τμήμα Βύρωνα». «Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας. Αν κάποιος τον άφησε κάπου, εάν κατά λάθος τον χτύπησε, ας το πει ανώνυμα, ας ενημερώσει» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του αγνοούμενου μιλώντας άλλη στιγμή στον ΑΝΤ1. Ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις «χτενίζουν» την ορεινή περιοχή στον Καρέα.

Δείτε ακόμη

“Ασχέτως αν έγινε ό,τι έγινε εγώ τον αγαπώ” – Τι λέει η πρώην σύντροφος του βιαστή της Κέρκυρας
Τραγωδία στο Πήλιο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Δύο νεκροί και δύο τραυματίες
13χρονη κατήγγειλε βιασμό από το θείο της
“Μακάρι να ήξερα την αγάπη σας νωρίτερα” – Η ανάρτηση του Τσεκούρα από το νοσοκομείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις