Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Πήλιο σήμερα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό, δύο νεκροί
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πήλιο σήμερα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό, δύο νεκροί

Τροχαίο Πήλιο σήμερα: Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο.

Τροχαίο Πήλιο σήμερα: Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στο Τρίκερι του Πηλίου. Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό, σε βάθος 7 μέτρων. Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν στο δρόμο προς την είσοδο για Τρίκερι, κοντά στις Κότες, κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες, εξετράπη της πορεία του και κατέληξε σε γκρεμό. Επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής, ενώ κλήθηκαν και ασθενοφόρο από τον Βόλο. Δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε οι δύο από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ήταν ήδη νεκροί. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους άλλους δύο επιβάτες που με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όμως και τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Περιστέρι. Ένας 53χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου διέμενε τον τελευταίο μήνα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- και εξετράπη της πορείας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο «Αττικόν», όμως ήταν ήδη αργά, αφού οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο άτυχος 53χρονος τον Ιούλιο του 2011 είχε χάσει τον 18χρονο γιο του σε τροχαίο δυστύχημα, με μοτοσυκλέτα, που είχε σημειωθεί στην είσοδο της πόλης του Πύργου. Το βράδυ της Τρίτης έχασε τη ζωή του 42χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, την ώρα που το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή. Ο 42χρονος, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχαν δώσει ραντεβού κάπου πάνω από το νοσοκομείο Λαμίας για να πάνε στις φυλακές όλοι μαζί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις