Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αστυνομικός Λας Βέγκας: Αυτός είναι ο 20χρονος που πυροβόλησε τον Μικαλόνις
ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικός Λας Βέγκας: Αυτός είναι ο 20χρονος που πυροβόλησε τον Μικαλόνις

Αστυνομικός Λας Βέγκας: Ο Shay Mikalonis δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς παραμένει σε μηχανική υποστήριξη μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια ταραχών.

Αστυνομικός Λας Βέγκας: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 29χρονος αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Ο 29χρονος Shay Mikalonis νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ για τον τραυματισμό του έχει συλληφθεί ένας 20χρονος. Ο ύποπτος, ονόματι Edgar Samaniego, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς φαίνεται πως πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 29χρονο, όταν εκείνος – μαζί με άλλους συναδέλφους του – επιχειρούσαν να διαλύσουν συγκεντρωμένο πλήθος, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Time. To αιματηρό συμβάν έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία του Αφροαεμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο συλληφθείς συμμετείχε στη διαδήλωση.

Ο Σαμανιένγκο στο δωμάτιο του οποίου, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψής του, βρέθηκε όπλο με διαμέτρημα ίδιο με αυτό που προκάλεσε τον τραυματισμό στο κεφάλι του Μικαλόνις, παραμένει κρατούμενος καθώς ο δικαστής αποφάσισε να μην ορίσει ποσό εγγύησης δεδομένης της σοβαρής κατάστασης της υγείας του 29χρονου αστυνομικού. Στη δικογραφία αναφέρεται ότι ήταν ελεύθερος με εγγύηση καθώς εκκρεμούσαν δύο υποθέσεις σε βάρος του για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και για κατοχή φαρμάκου χωρίς ιατρική συνταγή.

Ελληνοαμερικανός αστυνομικός Λας Βέγκας: Ανάρτηση της ΑΧΕΠΑ

Ο Μικαλόνις νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά το επιτυχημένο χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας που καρφώθηκε στο κεφάλι του. «Αφαίρεσαν τη σφαίρα από το λαιμό του. Η πίεσή του βελτιώνεται. Είναι ζωντανός και παλεύει» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Λας Βέγκας Στιβ Γκράμμας. Για το δυσάρεστο περιστατικό πραγματοποίησε ανάρτηση στο Facebook και το Τμήμα 20 της ΑΧΕΠΑ: «Παρακαλούμε προσευχηθείτε για τον Αστυνομικό Shay Mikalonis, μέλος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας του Αγίου Ιωάννη στο Λας Βέγκας».

Ανησυχία

“Με αυτές τις διαμαρτυρίες, οι οποίες οδηγούν σε επεισόδια, η μία τραγωδία οδηγεί στην άλλη”, ανέφερε ο Σερίφης της κομητείας Κλαρκ, Τζό Λομπάρντο, ο οποίος ηγείται της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας. Ο κ. Λομπάρντο ανέφερε ότι αστυνομικοί στο Λας Βέγκας δέχονταν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια όταν ξέσπασαν πυροβολισμοί και ο Shay Kellin Mikalonis έπεσε χτυπημένος.

Ο συλληφθείς

Δείτε ακόμη

Καμπόσος για Τραμπ: Του κάνουν ό,τι έκαναν οι δικοί μας στον Καραμανλή
Κατάπιε τη γλώσσα του ο Τριντό – Η viral αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Τραμπ
Η σπαρακτική ομιλία της πρώην συντρόφου του Φλόιντ – “Η Τζιάνα τώρα δεν έχει πατέρα” (vid)
Η φρίκη των ΗΠΑ σε μια φωτογραφία – Ο αστυνομικός και το τρομαγμένο κοριτσάκι
“Βροχή” μολότοφ και χημικών, καταστροφές στο Κολωνάκι – Επεισοδιακή η πορεία για τον Φλόιντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις