Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Θέλει να «δέσει» τον Σιμάνσκι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Θέλει να «δέσει» τον Σιμάνσκι

ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Να παραμείνει στο ροστερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ντάμιαν Σιμάνσκι θέλει η Ένωση , η οποία προσπαθεί να βρει την «χρυσή τομή» με της Αχμάτ Γκρόζνι.

ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ο δανεισμός του Πολωνού άσου στην Ένωση από την Αχμάτ Γκρόζνι τελειώνει στο τέλος του μήνα, όπως είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές τον Ιανουάριο και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δικαίωμα να πληρώσουν τη ρήτρα απόκτησής του μέχρι τις 15 του μήνα. Μετά από αυτήν την ημερομηνία η τιμή του Πολωνού μεταβάλλεται για την ΑΕΚ και φυσικά ο παίκτης είναι διαθέσιμος και προς άλλες ομάδες.

Ήδη κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας και του Βελγίου για τον Σιμάνσκι, γεγονός που βάζει έξτρα «πίεση» στην ΑΕΚ για να τον κρατήσει. Ωστόσο, από την Ένωση δεν ανησυχούν. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Αχμάτ Γκρόζνι για να προχωρήσουν στην αγορά του παίκτη, ωστόσο αν δεν το επιτύχουν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία είναι δεδομένο πως θα καταβάλλουν το ποσό της οψιόν που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, έτσι ώστε ο Πολωνός να παραμείνει στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Στο προσκήνιο ο Αλέις Γκαρσία

Ακόμη ένα όνομα προέκυψε για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, αφού η Ένωση φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Αλέις Γκαρσία. Ο 23χρονος μέσος, που μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» και δεν αποκλείεται να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Γκαρσία αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Μουσκρόν. Με τη βελγική ομάδα αγωνίστηκε σε 26 ματς, σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Παλιότερα αγωνιζόταν στην ισπανική Χιρόνα, με την οποία είχε σε δύο σεζόν 55 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Η περίπτωσή του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη αφού μιλάμε για έναν παίκτη που έχει πολύ καλά προσόντα και είναι σε πολύ καλή ηλικία. Ωστόσο, επειδή η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες στη θέση που αγωνίζεται (αμυντικό χαφ και κεντρικός μέσος) θα μπορούσε υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις να κινηθεί για την απόκτησή του. Με λίγα λόγια θα πρέπει να αδειάσει μία θέση στη μεσαία γραμμή. Είτε με την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή, όπως ο Σιμόες που δεν είναι πλέον στα πρώτα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα, είτε με πιθανή αποχώρηση του Σιμάνσκι σε περίπτωση που «στραβώσει» κάτι με τον Πολωνό.

Δείτε ακόμη

Επανέναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών στις 15 Ιουνίου 2020
Τελικό Super Cup στην Αθήνα θελει η κυβέρνηση!
Ευελπιστούν σε ρήξη οι Ιταλοί για να πάρουν τη θέση του ΠΑΟ αν αποχωρήσει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις