Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΥΕΦΑ – διοργανώσεις: Αθήνα για Super Cup
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΕΦΑ – διοργανώσεις: Αθήνα για Super Cup

ΟΥΕΦΑ - διοργανώσεις: Ανοιχτή γραμμή με την ΟΥΕΦΑ έχει το Υπουργείο Αθλητισμού για να πάρει τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ Ευρώπης στην Αθήνα!

ΟΥΕΦΑ – διοργανώσεις: Ανοιχτή γραμμή με την ΟΥΕΦΑ έχει το Υπουργείο Αθλητισμού σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Ειδικότερα, υπάρχουν σε προχωρημένο επίπεδο συζητήσεις για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ Ευρώπης στην Ελλάδα! Το γήπεδο που έχει οριστεί για το μεγάλο ραντεβού του νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στο κλαμπ που θα πάρει το Γιουρόπα Λιγκ, είναι το Ντραγκάο και πιθανή ημερομηνία η 12η Αυγούστου. Ομως η πανδημία έχει αλλάξει τα σχέδια και τότε δεν θα έχει καν ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-20 στις δύο διοργανώσεις! Επιπλέον, η Πορτογαλία -η Λισσαβόνα ειδικότερα- είναι πιθανό να φιλοξενήσει final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σε αυτή την περίπτωση αναζητείται ήδη η εναλλακτική και αυτή που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίπτωση είναι η Ελλάδα. Ηδη η φήμη της χώρας μας για τη “νίκη” επί της πανδημίας έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης και αυτό μετράει πολύ. Ετσι, σύμφωνα πάντα με το ΑΜΠΕ, η υποψηφιότητα της Ελλάδας και ειδικότερα της Αθήνας, είναι ισχυρές στη διεκδίκηση του τελικού του Super Cup! 

ΟΥΕΦΑ – διοργανώσεις: Ενα χρόνο τιμωρία η Τράμπζονσπορ

Με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τιμωρήθηκε η Τράμπζονσπορ, για παραπτώματα του κανονισμού του Financial Fair Play (FFP). Με ανακοίνωσή της ΟΥΕΦΑ αναφέρει πως η ομάδα της Τουρκίας δεν είχε εκπληρώσει τους όρους μιας συμφωνίας διακανονισμού που επιτεύχθηκε το 2016, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει ξανά τον κανονισμό. Αναφέρεταιι, πάντως, πως η ποινή θα είναι ημερολογιακή. Δηλαδή, θα ισχύσει σε περίπτωση που ο σύλλογος κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο του χρόνου (2021-22). Αν όχι, σβήνεται η ποινή.

Δείτε ακόμη:

Επανέναρξη στις 29 του μήνα για τη Super League 2
Ευελπιστούν σε ρήξη οι Ιταλοί για να πάρουν τη θέση του ΠΑΟ αν αποχωρήσει
17.327.086 ευρώ στις Ομοσπονδίες από το Υπουργείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις