Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League 2 επανέναρξη: 29 του μήνα η σέντρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League 2 επανέναρξη: 29 του μήνα η σέντρα

Super League 2 επανέναρξη: Στις 29 του μήνα θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2 σύμφωνα με απόφαση.

Super League 2 επανέναρξη: Στις 29 του μήνα θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2 σύμφωνα με απόφαση. Το διοικητικό συμβούλιο της λίγκας προτείνει επίσης την αναδιάρθρωση με τον προβιβασμό 4 ομάδων και να αυξηθεί ο αριθμός στη Super League 1 σε 18 ομάδες, να γίνουν 16 οι ομάδες της Super League 2 και 14 στη Football League. Στη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της SL2 αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 29 Ιουνίου με τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών και ακολούθως των play offs.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν σειρά συναντήσεων με την ΕΠΟ, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΕΡΤ, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες. Κατά τη συνεδρίαση έπεσαν στο τραπέζι άλλες δύο ημερομηνίες για την επανέναρξη, η 22/6 και η 5/7, ενώ υπήρξαν και ομάδες που εμφανίστηκαν αρνητικές στο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Παράλληλα, προτάθηκε και αναδιάρθρωση με τον προβιβασμό τεσσάρων ομάδων στην SL1 και να αυξηθούν οι ομάδες της κατηγορίας στις 18, η SL2 να γίνει 16άρα και η Football League 14άρα, καθώς και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τις κατηγορίες.

Super League 2: Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, απόντος μόνο του εκπροσώπου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

1) Τα μέλη ενημερώθηκαν για τη συνάντηση με τον ΠΣΑΠ, στον οποίο θα αποστείλουν πρόταση να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας

2) Έγινε ενημέρωση σχετικά με την τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής SL 2

3) Αποφασίστηκε η συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Ακολούθως ορίστηκε επιτροπή που θα πλαισιώσει το τριμελές προεδρείο της Ένωσης υπό τους κ.κ. Αϊβάζογλου, Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη και Χριστοβασίλη και θα συναντηθούν με την ΕΠΟ, την ΕΡΤ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί για την πραγματοποίηση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

4) Αποφασίστηκε η τροποποίηση προκήρυξης και η οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

5) Αποφασίστηκε να προταθεί στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ολοκληρωμένη πρόταση αναδιάρθρωσης που θα περιλαμβάνει 18 ομάδες στην SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL, χωρίς κανέναν υποβιβασμό σε καμία από τις τρεις κατηγορίες».

Δείτε ακόμη

17.327.086 ευρώ στις Ομοσπονδίες από το Υπουργείο
Τέλος στο θετικό σερί, έσπασε τα μούτρα της η Βέρντερ Βρέμης
Παραμένει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός τονίζει ο Μπερτομέου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις