Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: Φλερτάρει με Αΐμπ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: Φλερτάρει με Αΐμπ

Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: Στην Ένωση έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η θέση του εξτρέμ είναι αυτή που «καίει» την Ένωση και δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη και δύο κινήσεις!

Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: Στην ΑΕΚ έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η θέση του εξτρέμ είναι αυτή που «καίει» την Ένωση και δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη και δύο κινήσεις! Το όνομα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραμένει πάντα στο προσκήνιο, ωστόσο προέκυψε ακόμη ένα όνομα από την Αγγλία. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Αΐμπ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λίβερπουλ και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Μπόρνμουθ.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει εντοπίσει στόχο από την Αγγλία και συγκεκριμένα έναν εξτρέμ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε ανοδική πορεία η καριέρα του, 23-24 ετών και με σπουδαία εμπειρία από την Premier League παρά το νεαρό ηλικίας του. Η ονοματολογία είναι ακόμη «κλειστή», ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει σε αυτά τα δεδομένα είναι ο Τζόρνταν Αΐμπ. Πρόκειται για 24χρονο εξτρέμ που φορούσε τη φανέλα της Μπόρνμουθ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όπως έγινε γνωστό ο Αΐμπ αποχωρεί από τον αγγλικό σύλλογο κάτι που σημαίνει ότι στην ΑΕΚ θα πρέπει να καλύψουν μόνο τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο Αΐμπ αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, αλλά καλύπτει με σχετική άνεση και την αριστερή πτέρυγα. Το… κοντέρ έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 119 συμμετοχές στην Premier League με Μπόρνμουθ και Λίβερπουλ, ενώ έχει σκοράρει 4 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ.

Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: Πάνοπλη και με αιχμή του δόρατος τον Ολιβέιρα η ΑΕΚ

Τα χέρια του από ικανοποίηση τρίβει ο Μάσιμο Καρέρα, αφού πλέον έχει όλα τα του «όπλα» του διαθέσιμα εν όψει του ντέρμπι της πρεμιέρας των play offs με τον Παναθηναϊκό. Μετά τον Νέλσον Ολιβέιρα, «παρών» φώναξε και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι και αν κριθεί απαραίτητο θα χρησιμοποιηθεί.

Ο Ολιβέιρα πλέον είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση και όλα δείχνουν ότι θα είναι η αιχμή του δόρατος για τους κιτρινόμαυρους απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος είναι με του βασικούς στις τελευταίες δοκιμές του Καρέρα, δεν «φυλάγεται» καθόλου και είναι απόλυτα έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της Ένωσης στο φινάλε του πρωταθλήματος και στο Κύπελλο. Με τη χρησιμοποίησή του απελευθερώνεται και σε ό,τι αφορά τον ρόλο των Μάνταλου και Λιβάγια, ενώ στο 4-2-3-1 που σκέφτεται ο προπονητής της ΑΕΚ θέση βασικού θα έχει εκτός απροόπτου και ο Βέρντε. Αναφορικά με την αμυντική γραμμή ο Καρέρα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να δώσει θέση βασικού στον Σβάρνα δίπλα στον Όγκνιεν Βράνιες, με τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριο Οικονόμου να μένουν στον πάγκο.

Δείτε ακόμη:

Τίτλοι τέλους για την Football League
Οι κορυφαίοι σεφ της Super League
Ετοιμοπόλεμοι Τόνσο και Μαρτίνες στον Άρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις