Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – πρόγραμμα: Μέρα κρίσης η 10/6
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τένις – πρόγραμμα: Μέρα κρίσης η 10/6

Τένις - πρόγραμμα: Οι τενίστες κλήθηκαν σε κρίσιμο διαδικτυακό ραντεβού στις 10 Ιουνίου για τις συνθήκες και τις ημερομηνίες επανέναρξης του tour 

Τένις – πρόγραμμα: Παρότι πρόκειται για σαφώς ατομικό παιχνίδι, ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ενημέρωση για ενδεχόμενη επιστροφή στη δράση. Ο λόγος για το τένις υψηλού επιπέδου. Η ATP να έχει ήδη πάρει αποφάσεις. Τις οποίες καλείται να μετατρέψει σε ένα αγωνιστικό πλάνο από κοινού με τους αθλητές. Σύμφωνα με την ισπανική Marca, οι τενίστες κλήθηκαν από την ATP να λάβουν μέρος σε ένα κρίσιμο διαδικτυακό ραντεβού στις 10 Ιουνίου. Εκεί θα μάθουν πότε και κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνει η επανέναρξη του tour. 

Τένις – πρόγραμμα: Το κρίσιμο θέμα αυτή τη στιγμή -και εκεί καλείται να απαντήσει η ATP- είναι αν θα γίνουν τα μεγάλα τουρνουά της Νοτίου Αμερικής. Εκεί, δηλαδή, που έχει μετατεθεί το βάρος της πανδημίας. Τα τουρνουα αυτά είναι και. προάγγελος του US Open. Το αμερικανικό γκραν σλαμ είναι προγραμματισμένο για τις 31 Σεπτεμβρίου, ενώ η κατάσταση και στις ΗΠΑ κάθε άλλο παρά ιδανική είναι επί της παρούσης! Υπενθυμίζεται πως αναζητείται χρόνος για να μπει στο καλεντάρι το χώμα πριν “λασπώσουν” τα τερέν (οι σκέψεις για το Roland Garros είναι να γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου).

Δείτε ακόμη:

Ο Μπαλντέ θέλει να αναλάβει τροφή και στέγη εποχιακών εργατών
Ευρωκύπελλα: Κανονικά σε τρεις εβδομάδες ή ολοκλήρωση με φάιναλ 8
Ακύρωσε το ραντεβού με τον Τύπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις