Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – μπάσκετ: Αναβλήθηκε η συνέντευξη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – μπάσκετ: Αναβλήθηκε η συνέντευξη

ΠΑΟ - μπάσκετ: Δεν θα γίνει την Τετάρτη η πολυαναμενόμενη Συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Αναβολή και εν αναμονή νέας ημερομηνίας

ΠΑΟ – μπάσκετ: Σαν …Θεό περιμένουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο οι φίλοι του Παναθηναϊκού να βγει να μιλήσει. Για το μπάσκετ, τον ερασιτέχνη και την ΠΑΕ, το πρότζεκτ του Βοτανικού ΠΑΟ ALIVE που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει. Ο αγαπητός στην πλατιά μάζα των Παναθηναϊκών διοικητικός ηγέτης είχε προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου Συνέντευξη Τύπου. Να μιλήσει για όλα. Αλλά αυτή τελικά αναβλήθηκε.

Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, όμως η Συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (3/6) αναβλήθηκε. Τώρα, τo μόνο που περιμένει ο κόσμος είναι να βρεθεί νέα ημερομηνία και να ανακοινωθεί ποια θα είναι αυτή.

ΠΑΟ – μπάσκετ: Το τιτίβισμα ΠΣΑΚ για τον ρατσισμό

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών πήρε θέση στο θέμα των ημερών. Και δεν είναι άλλο από το ξέσπασμα βίας στις ΗΠΑ και όλον τον κόσμο. Mε αφορμή την αστυνομική βία και τη δολοφονία Φλόιντ στη Μινεάπολη. “Δέκα χρόνια στέλνουμε μήνυμα” αναφέρει ο ΠΣΑΚ. Και έχει τη φωτογραφία με το πρόγραμμα “Τάπα στον ρατσισμό”.

Δείτε ακόμη:

Όταν ο ΠΑΟ διεκδίκησε το πρωταθλητριών από τον Νουρέγιεφ με το Νο14
Νέοι ορισμοί και κανονισμοί για ακούσιο και εσχάτη των ποινών
Ποια ομάδα θα πετύχει τις περισσότερες νίκες στα play off;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις