Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γυμνό πορτρέτο Άνιστον: Στο «σφυρί» για καλό σκοπό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυμνό πορτρέτο Άνιστον: Στο «σφυρί» για καλό σκοπό

Γυμνό πορτρέτο Άνιστον: Το γυμνό της Τζένιφερ από το 1995 που θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό, είναι ασπρόμαυρο, classy και σέξι.

Γυμνό πορτρέτο Άνιστον: Το γυμνό πορτρέτο της Τζένιφερ Ανιστον του φωτογράφου Mark Seliger πρόκειται να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό. Το 1995 η Τζένιφερ Ανιστον πόζαρε γυμνή στον φακό του Mark Seliger. Μόλις ένα χρόνο μετά την έναρξη από τα «Φιλαράκια» και πολύ πριν γίνει η mega-star που είναι σήμερα, η διάσημη ηθοποιός είχε ήδη κερδίσει την προσοχή της διεθνούς σκηνής ως «Ρέιτσελ». Όλοι μιλούσαν για το next-big-thing του Χόλιγουντ. Η Τζένιφερ Ανιστον στην εμβληματική φωτογραφία ποζάρει με τέτοιο τρόπο ώστε κρύβει στρατηγικά το γυμνό σώμα της.

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για τις αρχές 90s, αφού η ηθοποιός φέρει το χαρακτηριστικό κούρεμα, που έμεινε γνωστό ως «The Rachel» -όπως και το ζητούσαν οι fashionistas της εποχής από τους κομμωτές τους.

View this post on Instagram

You are the very best. Happy birthday Jen Aniston.

A post shared by Mark Seliger (@markseliger) on

Γυμνό πορτρέτο Άνιστον: Όλα τα έσοδα στη μη κερδοσκοπική οργάνωση RAD

100% από τα έσοδα της δημοπρασίας, η οποία διοργανώνεται από τον οίκο δημοπρασιών Christie και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση RAD, θα διατεθούν στον αγώνα της NAF Clinics, της οργάνωσης που προσφέρει δωρεάν τεστ για κορωνοϊό και επιπλέον φροντίδα για όσους δεν έχουν ιατρική κάλυψη. Πέρα από το πορτρέτο της Τζένιφερ Άνιστον, θα δούμε και αυτά των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπαράκ Ομπάμα, Μπραντ Πιτ και Κερτ Κομπέιν.

«Από την πρώτη στιγμή που συνάντησα την Τζένιφερ Άνιστον ήξερα ότι θα γίνει μια μεγάλη σταρ. Ήταν ξεκάθαρο. Κοιτάζοντάς την, σου έδινε την εντύπωση ότι την ξέρεις -ή τουλάχιστον ήλπιζες να τη γνωρίζεις» αναφέρει ο ίδιος ο φωτογράφος για την πρώτη του συνάντηση με την ηθοποιό, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το εξαιρετικό αυτό πορτρέτο.

https://www.instagram.com/p/CA0Rm5eD4m8/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμα

Φόβοι που επιβεβαιώνονται, αποκαλύψεις και μια εξαφάνιση στις Άγριες Μέλισσες
Emily Ratajkowski: «Αυτές δεν είναι βίαιες διαμαρτυρίες, αλλά γίνονται όταν αναπτύσσεται ένας πραγματικός στρατό»
Το Forbes εκθρόνισε την Κάιλι Τζένερ από την λίστα δισεκατομμυριούχων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις