Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Λάμπρος και Λενιώ, τι θα γίνει με το ζευγάρι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Λάμπρος και Λενιώ, τι θα γίνει με το ζευγάρι

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει τη σειρά και περιμένουν πώς και πώς να δουν μαζί τον Λάμπρο με τη Λενιώ.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Μια ανάρτηση της Μαρίας Κίτσου, της Λενιώς από τις «Άγριες Μέλισσες», στο Instagram, ίσως δίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα spoiler για τη συνέχεια της σειράς. Η πρωταγωνίστρια της σειράς ανάρτησε μια φωτογραφία της από τα στούντιο όπου γυρίζονται οι «Άγριες Μέλισσες» και συγκεκριμένα από το σχολείο στο Διαφάνι. Εκείνο που παρατηρεί κανείς αμέσως είναι πως η Λενιώ για πρώτη φορά στη σειρά, φαίνεται να μην φοράει μαύρα. Αντ’ αυτού, η μεγαλύτερη αδερφή Σταμίρη από τις «Άγριες Μέλισσες» φορά ένα μοβ, μεσάτο φόρεμα που μας βάζει σε υποψίες.

Εκείνο όμως που μας έβαλε σε υποψίες ακόμη περισσότερο ήταν το κείμενο που συνόδευε την ομολογουμένως εντυπωσιακή φωτογραφία της Λενιώς από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Λάμπρος: Λενιώ μου,πότε θα βγάλεις τα μαύρα;
Λενιώ: Όταν θα είμαστε επιτέλους μαζί.
Λάμπρος: Πότε θα γίνει αυτό;
Λενιώ: Υπομονή…».

Η Λενιώ μετά το ναυάγιο του γάμου της με τον Κυπραίο, δυσκολεύεται να ανοιχτεί και πάλι στον μυστηριώδη ξένο, από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, η επιμονή του, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Λάμπρος παραμένει παντρεμένος, θα την κάνουν να ενδώσει στην πολιορκία του, στα επόμενα κιόλας επεισόδια. Αντίθετα, ο Λάμπρος, μπορεί να παρακαλά την Θεοδοσία να δώσει ένα τέλος στον δυστυχισμένο γάμο τους, όμως εκείνη φαίνεται να αντιδρά. Κι αυτό παρά το γεγονός πως η γυναίκα του δάσκαλου του χωριού στις «Άγριες Μέλισσες», έχει νιώσει την καρδιά της να σκιρτά για έναν άλλον άνδρα… Τελικά θα είναι μαζί; Μένει να το δούμε…

https://www.instagram.com/p/CA0qBUZJFey/?utm_source=ig_embed

Άγριες Μέλισσες: Η εντυπωσιακή αλλαγή της Μαρίας Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου προκάλεσε εντύπωση με την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η οποια δεν θυμίζει καθόλου τον εαυτό της πριν την καραντίνα. Όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια μέσω instagram, για να μην τρελαθεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε ελλειπτικό, το μηχάνημα γυμναστικής που είχε στο σπίτι της, το οποίο σε συνδυασμό με λίγο πιο προσεκτικό φαγητό την βοήθησε να μεταμορφωθεί. Εξάλλου, με τις εξαντλητικές ώρες δουλειάς είχε παραμελήσει τη διατροφή της, και αυτή η παύση την βοήθησε να ελέγξει και πάλι το φαγητό της.

Μάλιστα, είχε ανεβάσει και βίντεο ενώ έκανε τη γυμναστική της δίνοντας το καλό παράδειγμα: “#μένουμε_σπίτι και κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε..στείλτε μου κι εσείς βιντεάκια με το τι κάνετε σπίτι σας για να παίρνουμε ιδέες!Το καλύτερο/πιο πρωτότυπο/πιο αστείο βιντεάκι θα το ανεβάσω ,να το ξέρετε!Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ”.

Δείτε ακόμη

Οι Anonymous “χτυπούν” ξανά με συγκλονιστικά στοιχεία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Το γυμνό πορτρέτο της Τζένιφερ Ανιστον, θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό
«Δεν έχω τίποτα με τις μαϊμούδες… » – Αιχμηρή δήλωση Μπαλοτέλι για τον θάνατο του Φλόιντ
Φόβοι που επιβεβαιώνονται, αποκαλύψεις και μια εξαφάνιση στις Άγριες Μέλισσες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις