Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Premier League: Αιτούνται μη υποβιβασμό!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League: Αιτούνται μη υποβιβασμό!

Premier League: Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της Premier League έχει ήδη ξεκινήσει, αφού στις 17 του μήνα είναι προγραμματισμένη η επανέναρξη των αγώνων. Ήδη ακούγονται έντονα δύο σενάρια, με τη λίγκα να είναι «χωρισμένη» σε δύο… στρατόπεδα.

Premier League: Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της Premier League έχει ήδη ξεκινήσει, αφού στις 17 του μήνα είναι προγραμματισμένη η επανέναρξη των αγώνων. Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, κάτι για το οποίο θα αποφανθούν οι ομάδες την Πέμπτη μέσω ψηφοφορίας.

Ήδη ακούγονται έντονα δύο σενάρια, με τη λίγκα να είναι «χωρισμένη» σε δύο… στρατόπεδα. Το πρώτο αποτελείται από τις μεγάλες ομάδες που φέρονται να προτιμούν ένα σύστημα με υπολογισμό του μέσου όρου των πόντων. Σε αυτήν την περίπτωση η Λίβερπουλ θα στεφθεί πρωταθλήτρια στην Premiel League και οι Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα και Νόριτς θα υποβιβαστούν στην Championship. Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη άποψη την οποία φέρονται να στηρίζουν 10 ομάδες. Αυτή κάνει λόγο για αίτημα στη λίγκα μη υποβιβασμού ομάδων στη φετινή σεζόν. Σε κάθε περίπτωση χρειάζονται συνολικά 14 ψήφοι για να περάσει η οποιαδήποτε πρόταση και προς το παρόν τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Δείτε ακόμα:

Ποια ομάδα θα πετύχει τις περισσότερες νίκες στα play off;
Θετικοί στον κορωνοϊό 16 παίκτες της Βάσκο!
Πλήρης ανατροπή με διπλό αγώνα στο Σίλβερστοουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις