Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο Βραζιλία: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τη Βάσκο Ντα Γκάμα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο Βραζιλία: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τη Βάσκο Ντα Γκάμα!

Ποδόσφαιρο Βραζιλία: Μόλις μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη των προπονήσεων, 16 ποδοσφαιριστές της Βάσκο Ντα Γκάμα βρέθηκαν θετικοί στο τεστ για τον νέο ιό κάτι

Ποδόσφαιρο Βραζιλία: Τη στιγμή που στην Ευρώπη η κατάσταση δείχνει να είναι πλέον ελεγχόμενη με τον κορωνοϊό και τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν κανονικά, στη Βραζιλία ακόμη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Μόλις μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη των προπονήσεων, 16 ποδοσφαιριστές της Βάσκο Ντα Γκάμα βρέθηκαν θετικοί στο τεστ για τον νέο ιό κάτι που δείχνει πως το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον το πρωτάθλημα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σε αντίθεση με την αισιοδοξία που εκφράζουν στη «χώρα του καφέ».

Από τον σύλλογο του Ρίο Ντε Τζανέιρο προσπαθούν να χαμηλώσουν τους τόνους, καθώς τονίζουν πως η έγκαιρη διάγνωση επιτρέπει στο να εμποδιστεί η εξάπλωση του ιού, ωστόσο την ίδια στιγμή σήμερα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν –μετά από δύο μήνες αποχής– οι προπονήσεις στο γήπεδο, σε ατομικό επίπεδο. Ωστόσο, με την εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να παρθούν εκ νέου αποφάσεις αναφορικά με την επιστροφή στο γήπεδο, τη στιγμή που ο Covid-19 «καλπάζει» ακόμη στη χώρα.

Ποδόσφαιρο Βραζιλία: Ανακοίνωσαν 16 κρούσματα στη Βάσκο!

Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που παίχτηκε για τελευταία φορά ποδόσφαιρο στη Βραζιλία και η σημερινή ημέρα αναμενόταν να σηματοδοτήσει την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις, έστω και σε ατομικό επίπεδο. Ωστόσο,  η μετάβαση στη «νέα κανονικότητα» στη Βραζιλία μπορεί να αργήσει περισσότερο. Αυτό τουλάχιστον «δείχνουν» οι εξελίξεις στη Βάσκο Ντα Γκάμα, αφού ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο ανακοίνωσε πως 16 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στο τεστ για τον νέο κορωνοϊό! Όλοι τους έχουν τεθεί σε απομόνωση, ενώ τρεις εξ αυτών έχουν αναρρώσει, σε σύνολο 43 ατόμων που εξετάστηκαν. «Αυτό αποδεικνύει ότι κινούμαστε έγκαιρα, εντοπίζοντας τη μόλυνση στους αθλητές μας το συντομότερο δυνατό. Και μας επιτρέπει να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Βάσκο ντα Γκάμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βραζιλία έχει αναφέρει συνολικά 514.849 κρούσματα του νέου κορωνοϊού και 29.314 νεκρούς, αριθμός που είναι ο τέταρτος υψηλότερος παγκοσμίως μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία!

Δείτε ακόμα:

Πλήρης ανατροπή με διπλό αγώνα στο Σίλβερστοουν!
Στόχευση τετράδας για τη Λειψία
Τα προγράμματα σε Ιταλία, Ισπανία και η σέντρα της Τσάμπιονσιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις