Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοκαιρία Ξάνθη: Ισχυρή χαλαζόπτωση, προβλήματα στην πόλη
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ξάνθη: Ισχυρή χαλαζόπτωση, προβλήματα στην πόλη

Κακοκαιρία Ξάνθη: Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή θα συνεχιστούν.

Κακοκαιρία Ξάνθη: Ξαφνική και ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ξάνθη, με το σκηνικό του καιρού να παραμένει άστατο σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα. Αναλυτικότερα, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί οι ουρανοί «άνοιξαν» στην Ξάνθη με μεγάλο όγκο νερού να πέφτει στην περιοχή. Μάλιστα στιγμές αργότερα η κακοκαιρία προκάλεσε χαλαζόπτωση ντύνοντας στα… λευκά δρόμους και γειτονιές της πόλης. Μάη μήνα. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα xanthinea.gr στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης Πετεινού η χαλαζόπτωση ήταν τόσο έντονη που οι δρόμοι θύμιζαν χιονισμένο τοπίο, αφού το χαλάζι που έπεφτε ήταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέγεθος καρυδιού.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, στην πόλη δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με αρκετά φρεάτια να ξεχειλίζουν από το νερό. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Όπως φαίνεται από το βίντεο από τον συνοικισμό Καλλιθέα στην Ξάνθη η χαλαζόπτωση ήταν τόσο σφοδρή που αυλές σπιτιών «ντύθηκαν» σε λευκά.

Δείτε ακόμη

Επεισόδια στη Μαλακάσα: Χημικά σε κατοίκους που διαμαρτύρονται για το hot spot
Δεύτερο “πρώτο κουδούνι” τη Δευτέρα και για τα δημοτικά
Καλλιθέα: Πλησιάζουν στην δράστιδα οι Αρχές – Το εξώγαμο και ο χωρισμός
Πάρτι δίχως… αύριο σε μπαρ στη Ρόδο – Χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας (vid)
Ανοίγουν και μας περιμένουν τα θερινά σινεμά – Πώς θα λειτουργήσουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις