Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι – εξώγαμο: Ύποπτη που έχει παιδί με άνδρα από το περιβάλλον της 34χρονης
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ιωάννα βιτριόλι – εξώγαμο: Ύποπτη που έχει παιδί με άνδρα από το περιβάλλον της 34χρονης

Ιωάννα βιτριόλι - εξώγαμο: Την ίδια ώρα οι αρχές εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της Θησέως.

Ιωάννα βιτριόλι – εξώγαμο: Νέα αποκάλυψη σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στο μικροσκόπιο των αρχών για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, βρίσκεται μία γυναίκα ρωσικής καταγωγής, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος. Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι. Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά. Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η ύποπτη υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη. Η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της λεωφόρου Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Ιωάννα βιτριόλι: Τι είπε η θεία της

Στον ΣΚΑΪ μίλησε και η θεία της 34χρονης Ιωάννας.«Η Ιωάννα ήταν ένα αγαπητό παιδί, πρόσχαρο, ευγενικό και καλοσυνάτο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ συνέχεια την συμβούλευα γιατί η μητέρα της είναι στο χωριό. Την είχα σαν κόρη μου και την αγαπούσα πάρα πολύ…», είπε αρχικά. «Δεν μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι ιδιαίτερα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες την είδα κάπως και την ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Τόσο μίσος για την Ιωάννα δεν ξέρω γιατί…» .

«Πριν δύο εβδομάδες δεν πήγε για δουλειά, για να με βοηθήσει και να μου κάνει παρέα, αλλά δεν την ρώτησα πιο πολλά… Δεν μοιραζόταν μαζί μου πράγματα. Εγώ μερικά πράγματα τα καταλάβαινα. Δεν την ρώτησα ποιο θέματα την απασχολούσε… Με τη νέα της δουλειά ήταν πολύ ευχαριστημένη. Ήταν πολύ καλά…Ήταν πολύ προσεκτική και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Κλειστός άνθρωπος μπορεί να ήταν με τους συγγενείς, αλλά με τις φίλες θα έλεγε σίγουρα περισσότερα. Με την κόρη μου δεν έκανε ιδιαίτερη παρέα…», επεσήμανε η ίδια.

Όσο για το τι της είπε η 34χρονη όταν την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε: «Ανέβηκε μια κοπέλα από τα σκαλιά και μέχρι να αντιδράσω μου έριξε ένα υγρό στο πρόσωπο. Δεν ήξερε ακριβώς τι είναι. Ήθελε να κάνει σε κάποιον κακό. Δεν πρόλαβε να δει ποια ήταν το κορίτσι, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν μου την περιέγραψε, αλλά μου είπε ότι φορούσε μάσκα…».

Ιωάννα βιτριόλι: Εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το καυστικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση διατίθεται μόνο για εργαστηριακή χρήση και δεν πωλείται στο εμπόριο. Το στοιχείο «κλειδί» στις έρευνες είναι το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω της η δράστις της επίθεσης και μέσα από την σάρωση που γίνεται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου της σύλληψη της. Οι αρχές σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να γνωρίζουν όχι μόνο τις κινήσεις αλλά και τις συνομιλίες των ατόμων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Εν τω μεταξύ, η ποσότητα του καυστικού υγρού που δέχθηκε η άτυχη Ιωάννα που είδε τη ζωή της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να αλλάζει δραματικά ήταν μεγάλη. Τα εγκαύματα που έχει υποστεί καλύπτουν το 93% του προσώπου της και ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μαραθώνιος.

Τι συνέβη πριν από την επίθεση

Μία πολύ σημαντική μαρτυρία, που έκανε λόγο για ένα ακραίο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες πριν την επίθεση στο σπίτι της 34χρονης Ιωάννας, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ο μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή, είχε καταθέσει μία μέρα πριν στις Αρχές και τα όσα είπε κρίνονται καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης. Μια άλλη πληροφορία που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της Ιωάννας κ. Λύτρας, έλεγε πως η κοπέλα χώρισε με τον φίλο της τέσσερις ημέρες πριν τη μοιραία επίθεση μετά από καβγά.

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι σημαντική και οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η μαυροφορεμένη γυναίκα που περιέλουσε με βιτριόλι την όμορφη Ιωάννα, θα «πιαστεί» στην τσιμπίδα του νόμου.

Είχαν προηγηθεί κάποια περιστατικά

Φίλη της Ιωάννας, μίλησε στο «Τούνελ» και αποκάλυψε τις διαφορές που είχε στο προσωπικό και εργασιακό της περιβάλλον στο παρελθόν. «Πήγαμε από το νοσοκομείο όλη η παρέα της και την είδαμε για λίγο για να της δώσουμε θάρρος. Εμείς οι φίλες της δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, αλλά και για εχθρούς που θα μπορούσαν να της κάνουν τέτοιο κακό». Η κοπέλα πάνω στην κουβέντα, θυμήθηκε δυο σοβαρά περιστατικά. «Υπήρχε μια προϊσταμένη σε προηγούμενη δουλειά της που δεν της φερόταν καλά και ήταν ένας λόγος που έφυγε από εκεί, λόγω του κακού κλίματος. Στο παρελθόν ένας φίλος της την είχε κακοποιήσει και εκκρεμούσε σε βάρος του μήνυση που του είχε υποβάλει. Σας τα λέω αυτά γιατί πιστεύω πως όλα πρέπει να ερευνηθούν», κατέληξε.

Δρ. Θάνος Ασκητής – Το σύνδρομο του καθρέφτη στην επίθεση με το βιτριόλι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις