Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαλακάσα μετανάστες – επεισόδια: Χημικά σε κατοίκους που διαμαρτύρονται
BINTEO

Μαλακάσα μετανάστες – επεισόδια: Χημικά σε κατοίκους που διαμαρτύρονται

Μαλακάσα μετανάστες - επεισόδια: Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το μεσημέρι της Κυριακής η συγκέντρωση κατοίκων της Μαλακάσας που διαμαρτύρονται για τις δύο δομές μεταναστών στην περιοχή.

Μαλακάσα μετανάστες – επεισόδια: Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ύψος του hotspot στη Μαλακάσα, ανάμεσα στην ΕΛ.ΑΣ. και σε κατοίκους του Δήμου Ωρωπού, που διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι αποτελεί υγειονομική βόμβα η δομή για την περιοχή, λόγω και του κορονοϊού. Οι κάτοικοι θέλησαν να αποκλείσουν συμβολικά την κυκλοφορία στην εθνική οδό, αλλά εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο, η οποία έχει κάνει χρήση χημικών. Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες.

Στη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν 5 προσαγωγές και τραυματίστηκαν 6 αστυνομικοί. Ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Λίτσας κατήγγειλε από τον 104,6 απρόκλητη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. και μίλησε για δύο τραυματίες.

Δείτε ακόμη

Έγκλημα στη Βούλα: Στο μικροσκόπιο πρόσφατη δολοφονία στο Βέλγιο
Καλλιθέα: Πλησιάζουν στην δράστιδα οι Αρχές – Το εξώγαμο και ο χωρισμός
Πάρτι δίχως… αύριο σε μπαρ στη Ρόδο – Χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας (vid)
Τοπαλούδη: Στο εδώλιο ξανά ο 21χρονος Αλβανός για βιασμό κοπέλας ΑμΕΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις